Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

PSP4FUN

Проблем със звукът.

Препоръчан отговор


Здравейте,на всички. Не си бях включвал компютърът, в продължение на около седмица.(До тогава си имаше звук) След като го включих ,звукът стана много тих.Има звук,но е много слаб,не се разбира нищо. Моля да помогнете. П.С:Със "Win7" съм 64 бита.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте,на всички. Не си бях включвал компютърът, в продължение на около седмица.(До тогава си имаше звук) След като го включих ,звукът стана много тих.Има звук,но е много слаб,не се разбира нищо. Моля да помогнете. П.С:Със "Win7" съм 64 бита.

Проверихте ли в контролния панел да не би да са пипани настройките ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проверихте ли в контролния панел да не би да са пипани настройките ?

Ами ето как седят нещата.Има 2 съмнителни за мен неща.За "Headphones" ми дава "Не е включено" ,но имам свързани слушалки.А другото е че има 2 пъти "Digital Audio (S/PDIF)"

 

 

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имаш ли някаква напредстава колко много ти товарят компа тези икони отдолу в лентата ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имаш ли някаква напредстава колко много ти товарят компа тези икони отдолу в лентата ?

Това са 7 процеса,и не товарят толкова много. :)


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.