Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Stelkoo Stoyanov

проблем с colin mcrae dirt 2

Препоръчан отговор


Успях да инсталирам тази игра, но един от проблемите ми идват при стартирането.Винаги когато я стартирам ми се появява за 2 минути черен екран и не мога да разбера какъв е проблемът. Дали не съм я инсталирал както трябва или е параметрите на компютъра. Подкарах я малко над минималните изисквания, но вътре в самата игра нямам никакви проблеми. Не мога да си направя и акаунт, този windows live, въобще не ми тръгва. Моля ви дайте ми някакъв съвет?

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Черният екран може да се дължи на неправилно възпроизвеждане на intro файл т.е. през тези 2 минути трябва да има "Codemasters" лого, последвано от разни други спонсори и прочие. И тъй като понякога тези неща не мога да се прескочат.. затова просто чакаш и не виждаш нищо. Може да намериш някъде в нета 'patch' който реже логото (skip intro) и да разбереш дали реално е от това. А самият проблем се получава когато играта не е правилно инсталирана и са пропуснати важните пакети, задължителни за нея. Рядко тези пакети са кодеци и прочие, но не знам реално какъв е случая с тази игра. За Windows Live.. най-вероятно си с пиратска версия, при която трябва да имаш правилно интегриран крак, за да сработят нещата. И крак'а най-вероятно е качествено направен, но въпроса е след това ти как си го прилагал. А отделно за windows live - в случаите когато използваш нелегален продукт реално не може да си правиш онлайн профил, защото ще поиска да регистрираш играта с сериен номер, който нямаш. Затова в тези случаи просто си правиш offline профил, за да ти се записва играта и играеш offline. Как се прави "Offline Windows Live Profile" няма да обяснявам, тъй като е неуважение към работата на Google.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Съмнява ме и с офлайн профил да стане. За последно не можах да направя такъв с DIRT 3.  та се наложи преди месец да си я купя. Сега даже ме има и в световната класация. Иначе да, Google  дава много варианти за създаване на профили, които обаче лично мен ни най-малко не ме удовлетворяват. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.