endlessroot 7 Докладвай публикувано 22 септември 2013 Видео:ASUS EAH3850X2 SeriesПроцесор:AMD Phenom 9650 Quad-core (2.3ghz)Рам:2x2gb kingmax 1066mhz Доста игри ми насичат възможно ли е да е от процесора?Мисля, че ако му боцна по хубав процесор ще оправи. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
*.* 7064 Докладвай публикувано 22 септември 2013 Нов компютър ти трябва. Видеокартата ти също е слаба, паметта е старата DDR2, процесора макар и с 4 ядра е стара архитектура с ниска производителност, така че ако искаш да играеш новите игри без проблем си приготви към 700-800лв. за нови дъно, процесор, RAM и видеокарта. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Кико 5208 Докладвай публикувано 22 септември 2013 A замислял ли си се, че насичанията всъщност може да са от двуглавата видеокарта? Нормално е при новите игри да получаваш по-малко кадри и от там по-отчетливо да се забелязват микронасичанията. Ако имаш възможност, пробвай с едночипова видеокарта от калибъра на тая 3850X2, за да разбереш къде точно е проблема. Друго, което може да направиш е да подмениш старите драйвери на видеокартата, ако не си го направил вече. С последните версии АМД би трябвало да са оправили микронасичанията. Поне такава информация излезе в нета. Колкото и да е слаб процесора, в момента на пазара се продават и по-слаби от него в ценовия диапазон 100-150 лева. А тая карта не би трябвало да е спъвана от точно тоя процесор. Според мен проблемът е точно в микронасичанията. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
XECUTIONER 3569 Докладвай публикувано 23 септември 2013 Видео:ASUS EAH3850X2 SeriesПроцесор:AMD Phenom 9650 Quad-core (2.3ghz)Рам:2x2gb kingmax 1066mhz Доста игри ми насичат възможно ли е да е от процесора?Мисля, че ако му боцна по хубав процесор ще оправи.Смени видеокартата! Тази хем е лакома, хем нископроизводителна, а и не поддържа DX 11! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
*.* 7064 Докладвай публикувано 24 септември 2013 (редактирано) Да, смени видеокартата на първо време и като видиш, че новите игри продължават да насичат ще смениш и останалите компоненти. Редактирано 24 септември 2013 от Людмил (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове