Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

hrodopski

До Башар Асад

Препоръчан отговор


Приятелю... Башар, виновен си,

затуй, че мътиш им водата!

А и по – черен и от дявол си,

макар невинен на земята.

 

Че чичо Сам световният жандарм,

радетелят на свободата,

безспорно миротворец е голям

и подпалвач е на войната.

 

Глобалните му интереси там

наричат се петрол – богатства.

Не ще се посвени дори напалм

в защитата им да използва.

 

За истината свята забрави,

че прав си – никой не те пита!

Не помниш ли Садам и Кадафи

как нагло с подлост ги изрита.

 

И прав да си, приятелю, грешиш,

ти носиш на греха печата,

че непокорност чичо не търпи,

троши я с чука по главата.

 

Лош пример си за другите страни.

Не може дявол да го вземе

да си редиш сам своите съдбини

в обърканото днешно време.

 

Не бой се ще те подреди

и майка да не те познае.

Радетел на човешки правдини

е чичо Сам със нож в ръката.

 

Употребил си бил зарин, иприт

като злодей срещу народа

и за да е позора ти изтрит

ще трябва да платиш с живота.

 

Да вземе чичо нечия страна,

в конфликта ви – да се намеси

нуждае се от повод и вина –

от газови отровни смеси.

 

В помощ идва всякаква лъжа

изфабрикувана от него.

Ще спретне после хубава война –

хуманна, с бомби и ракети.

 

Виновен си, приятелю Асад,

че бъркаш нечии интереси.

Не помниш ли съсипаха Багдат

и Триполи тез` интереси.

 

23,09,2013 г.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

малииии къв тоя апотеоз на тоя Хитлер ъ

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Прати му го на мейла.В калдейта отадвна не е влизал. :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

малииии къв тоя апотеоз на тоя Хитлер ъ

Съвсем не обожествявам Башар Асад. Той е легитимно избран от народа си президент, на една суверенна светска държава, май единствената в арабския свят. Отъждествяването му с Хитлер е абсурдно. Неудобен е на някои среди на запад, поради независимата си политика. В Сирия се преплитат множество интереси ( тя е трън в очите), на Катар, Саудитска Арабия, Турция, Израел, САЩ. Причина е открития петрол в Средиземно море, около бреговете на няколко държави : Сирия, Кипър, Израел и др. Нашите медии не казват нищо за издевателствата на тъй наречените бунтовници, "Освободителни сили" и за използването от тях на отровни газове с провокативна цел.

Aмериканският президент Бил Клинтън в своето нецензурирано обръщение към косовските албанци през 1999 г. казва: "През 1998 г. използвахме всички средства за разрешаване на кризата в Косово - планове за физическо ликвидиране на Милошевич, тайно въоръжаване на Армията за освобождение на Косово, прехвърляне през границата на терористи за саботажни действия, убийства на цивилни и полицаи и предизвикване на масово изселване на албанското население. Нашата въздушна кампания е разрушила или повредила една трета от сръбските бронетранспортьори и артилерията в Косово, по-голямата част от капацитета на сърбите за производство на оръжие и гориво, нанесла е огромни щети и на други сектори на сръбската икономика. Както в Северна Корея, Виетнам и Ирак ние ще осъществим докрай политиката си на изпепелената земя, докато не остане нито един жив сръбски войник, докато не заставим и последния сърбин да приеме нашия цивилизационен избор. Нашата военна кампания ще продължи, защото се ръководим от стратегията за окончателно и безвъзвратно премахване на православно-славянската хегемония на Балканите и в Централна Европа. Деструкцията на Сърбия и трайното присъединяване на Албания, Македония и България към мюсюлманските ценности ще създадат нова обстановка на Балканите и в Европа. ЕС и САЩ трябва да унищожат докрай т. нар. национални икономики на държавите от региона, за да станат те неделима част от новия световен ред. Стимулирането на националното развитие, на националната самобитност трябва да отстъпят място на атлантическите критерии и ограничаване на националния суверенитет в бившите социалистически страни. Балканите трябва да станат център на атлантическия ден, на взривени болници, детски домове, църкви и манастири, радиотелевизии, на срутени за десетилетия мостове, на опожарени рафинерии и химически заводи, които да превърнат в екологическа пустиня всяка страна, отказала да приеме нашия нов цивилизационен избор. Ние и нашите съюзници трябва да следваме стратегията, която да гарантира превеса на силите, обединяващи Югоизточна Европа, за да влезе тя в новия световен ред, в който няма и не ще има място за православно високомерие и славянско упорство и превъзходство"... Сега правят същото в Сирия и прехвърлят в България терористи от там, след сато унищожиха армията и военното ни производство и ни вкараха американска окупация. Боже, пази България!


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.