Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте, 

 

От няколко дни имам имам следния проблем с интернета: Използвам Open Internet на хотел ( те са наясно , тъй като един вид живея в него ) посредством външна антена Signal King 999WN. До преди 4-5 дни антенката си седеше вкъщи и си хващах приличен интернет като отчитания сигнал беше от Fair до Good ( 3 от 5 чертички, а програмата inSSIDer показваше до мах. -72 ) Но започна да се появява това жълтото тригълниче и неможех да се конектна. Изкарах антенката навън където има пряка видимост с хотела ( с изключение на едно борче :) ) и в момента сигнала е Excellent ( 5 от 5 чертички , при inSSIDer е - 59 ) но отново е с това триъгълниче, като разликата е, че ту ме закача , ту се появява това триъгълниче. Помолих да рестартират рутера но ефект нямаше. Някой има ли някакви идеи и предположения ? 

 

С Win7 съм и Pavilion dv6 

 

Друго което използвам ( като инфо ) е Connectify 6. ( Не мисля че е от него проблема, защото дори и когато е Disable няма промяна )Интернет Протоколите са на автоматично IP... 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С Win7 и Pavilion dv6 ,съм и аз.Драйвъра на мрежовата карта прави проблем понякога.Деинсталирам го и рестартирам.После,той се инсталира автоматично сам.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С Win7 и Pavilion dv6 ,съм и аз.Драйвъра на мрежовата карта прави проблем понякога.Деинсталирам го и рестартирам.После,той се инсталира автоматично сам.

Аз съм с външна антена. не ползвам тази която е вградена.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не знам темата ти как още е тук , то си има раздел :) обади се на доставчика и питай Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте, 

 

От няколко дни имам имам следния проблем с интернета: Използвам Open Internet на хотел ( те са наясно , тъй като един вид живея в него ) посредством външна антена Signal King 999WN. До преди 4-5 дни антенката си седеше вкъщи и си хващах приличен интернет като отчитания сигнал беше от Fair до Good ( 3 от 5 чертички, а програмата inSSIDer показваше до мах. -72 ) Но започна да се появява това жълтото тригълниче и неможех да се конектна. Изкарах антенката навън където има пряка видимост с хотела ( с изключение на едно борче :) ) и в момента сигнала е Excellent ( 5 от 5 чертички , при inSSIDer е - 59 ) но отново е с това триъгълниче, като разликата е, че ту ме закача , ту се появява това триъгълниче. Помолих да рестартират рутера но ефект нямаше. Някой има ли някакви идеи и предположения ? 

 

С Win7 съм и Pavilion dv6 

 

Друго което използвам ( като инфо ) е Connectify 6. ( Не мисля че е от него проблема, защото дори и когато е Disable няма промяна )Интернет Протоколите са на автоматично IP... 

Здравей колега, Първо какво е -72 и -59 ? Ябълки ли са круши ли са? (По презюкция трябва да са dBm ама е хубаво да споменаваме тия неща) Второ - то и на ония надпис пише жени, ама като влезнеш- вервай ми кенеф е.

Та стандартни въпроси : Какво ip ти дава тази мрежа? Какво ти вади :

 tracert dir.bg

Поздрави.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.