Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Merkurial

Проблем с Wi-Fi-я на Samsung Galaxy S III реплика

Препоръчан отговор


Съжелявам ако съм сгрешил раздела, но съм нов в сайта. Наскоро си купих Samsung Galaxy S III реплика и проблема ми е, че не мога да се свържа с Wi-Fi-я. В менюто имам иконка "Wi-Fi", но като кликна на нея ми влиза в браузъра и започва да ми дърпа пари от картата, а в настроиките има "Connections", но не пише ншщо за Wi-Fi само за GPRS. Моля ако някой има предложения да ги сподели. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Що ли ми се струва, че репликата която сте купили въобще няма WI-FI модул. Друг път като копувате реплики прочетете какво има и какво няма.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Що ли ми се струва, че репликата която сте купили въобще няма WI-FI модул. Друг път като копувате реплики прочетете какво има и какво няма.

В обавата пишеше, че има WI-FI, дори се обадих в офиса на продавача и той потвърди че има.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Единственото за което се сещам е да влезеш в настройки > резервни копия и инулиране > възстановяване на фабричните настройки. Ако стане, стане, ако не значи си се прецакал много-яко. И това да вие за урок ! Другия път да знаете никога да не си копувате реплика.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Единственото за което се сещам е да влезеш в настройки > резервни копия и инулиране > възстановяване на фабричните настройки. Ако стане, стане, ако не значи си се прецакал много-яко. И това да вие за урок ! Другия път да знаете никога да не си копувате реплика.

Ами, аз преди го пробвах начин, но не стана. Благодря все пак за помоща.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Съжалявам ама продавача ви е прецакал.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Явно така е станало. :)

Съжалявам ама продавача ви е прецакал.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблемът е в последната думичка от заглавието...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от SStevenSS
      Здравейте на всички.Имам волан за компютъра.Преди време съм го купувал и не съм имал досега проблеми с него.Бачка без грешка.Докато днес ми направи сериозен проблем.Включвам го и всичко си е на 6 бачка си.Обаче по време на игра изведнъж се бъгяса и неможе да завива.Реснах си компа не става.Инсталирах наново драйверите му и пак не иска.Интересното е , че всички копчето по него си бачкат само където не иска да завива.Някой знае ли какво става.Благодаря ви.
    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

    • от Klin411
      Здравейте имам рутер TP-LINK Archer C2 AC900. Тази сутрин ми светна лампичката за интернета в оранжево и няма интернет... какво означава като светне в оранжево?

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.