Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте,
При опит да стартирам скайп ми отказва и изписва следното: Fatal error - failed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation (KERNEL32.dll)

Някой има ли идея как мога да отстраня проблема за да мога да си използвам скайпа?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Случайно да си със XP SP2?Каква е версията на скайпа?

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Случайно да си със XP SP2?Каква е версията на скайпа?

Аз имам същия проблем. С XP SP2 съм и Скайп 6. Деинсталирах Скайпа и съобще стпря да се появява, но сега при отваряне на Google Chrome компютъра угасва. Каква може да е причината???

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз имам същия проблем. С XP SP2 съм и Скайп 6. Деинсталирах Скайпа и съобще стпря да се появява, но сега при отваряне на Google Chrome компютъра угасва. Каква може да е причината???

Причината е, че си с SP2! 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Причината е, че си с SP2! 

Ама има ли връзка със версията на Скайп? Защото от този диск съм инсталирала много пъти и не е ставал такъв проблем... Компютърът, с който има проблем е преинсталиран вчера... Ако не ползвам интернет не се гаси.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ама има ли връзка със версията на Скайп? Защото от този диск съм инсталирала много пъти и не е ставал такъв проблем... Компютърът, с който има проблем е преинсталиран вчера... Ако не ползвам интернет не се гаси.

Пробвайте с версия 3.8, като предварително премахнете старата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвайте с версия 3.8, като предварително премахнете старата.

Скайпът е махнат, но при отваряне на браузър ИЕ - дава съобение за грешка и се затваря, а при Google Chrome - компютърът угасва. Вчера го преинсталирах и доста време съках из интернет без проблем, но малките са пускали скайпа и от тогава (поне така ми се струва) започна това странно изгасване... Не мога да разбера софтуеърен или хардуеърен е проблема?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Случайно да си със XP SP2?Каква е версията на скайпа?

 

Дам, със SP2 съм, но странното е, че съм от доста време със SP2, а проблема се появи едва вчера. Skype си ми работеше съвсем нормално, но вчера ми се наложи да рестартирам компютъра и след рестарта се появи проблема. Мислех, че файла прави ядове, но свалих нов kernel32.dll, смених го в папките system и system32 и пак си изписва същата грешка.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.