Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изтриване на Audio CD?

Препоръчан отговор

Искам да попитам има ли някакъв начин да изтрия песните от едно аудио CD на което има място, и да си запиша нови песни или да го направя дата диск.Просто имам десетки аудио дискове които съм си правил за колата, които са албуми с по 9-10 песни и ако може да ги рециклирам, тъй като вече имам mp3 CD плеър в колата и просто да не прашасват тия дискове.

Редактирано от Dragan! (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Искам да попитам има ли някакъв начин да изтрия песните от едно аудио CD на което има място, ид а си запиша нови песни или да го направя дата диск.Просто имам десетки аудио дискове които съм си правил за колата, които са албуми с по 9-10 песни и ако може да ги рециклирам, тъй като вече имам mp3 CD плеър в колата и просто да не прашасват тия дискове.

Само ако са CD-RW.Иначе подаряваш ги на някой и си записваш нови с mp3-kи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно дисковете ти да са обикновени записваеми, които за жалост са за еднократна употреба. Веднъж записани - край. Просто си запиши нови.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Искам да попитам има ли някакъв начин да изтрия песните от едно аудио CD на което има място, и да си запиша нови песни или да го направя дата диск.Просто имам десетки аудио дискове които съм си правил за колата, които са албуми с по 9-10 песни и ако може да ги рециклирам, тъй като вече имам mp3 CD плеър в колата и просто да не прашасват тия дискове.

По принцип CD-R дисковете не могат да се трият, но могат да се допълват до 700 MB, т.е. да се направят мултисесийни. Това може да стане, ако при печенето не са затворени (финализирани). Опитай се да направиш още една сесия с mp3-ки, ако програмата ти позволи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По принцип CD-R дисковете не могат да се трият, но могат да се допълват до 700 MB, т.е. да се направят мултисесийни. Това може да стане, ако при печенето не са затворени (финализирани). Опитай се да направиш още една сесия с mp3-ки, ако програмата ти позволи.

Май не четеш какво ти е писал човека.

Просто имам десетки аудио дискове които съм си правил за колата, които са албуми с по 9-10 песни

Това са аудио CD-та. Какви мултисесийни, "къв бял кон, кви пет лева". Как ще допълниш такова CD ?

Пробвал ли си да пуснеш незатворен аудиодиск на музикална уредба.

@Dragan! - Май както те е посъветвал spica ще е най добре.

:bye:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Май не четеш какво ти е писал човека.

Това са аудио CD-та. Какви мултисесийни, "къв бял кон, кви пет лева". Как ще допълниш такова CD ?

Пробвал ли си да пуснеш незатворен аудиодиск на музикална уредба.

@Dragan! - Май както те е посъветвал spica ще е най добре.

:bye:

Просто имам десетки аудио дискове които съм си правил за колата, които са албуми с по 9-10 песни

Какви Аудио-CD-ta? Dragan!, казва, че той си е правил дисковете. Затова му отговорих така!

Редактирано от Boco67 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Какви Аудио-CD-ta? Dragan!, казва, че той си е правил дисковете. Затова му отговорих така!

Dragan! Публикувано на Днес в 02:19

No comment

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мерси на всички които ми отговориха.И аз предполгах че няма да може, но все пак да попитам, все някой можеше да зне нещо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мерси на всички които ми отговориха.И аз предполгах че няма да може, но все пак да попитам, все някой можеше да зне нещо.

От всичко написано до тук нищо не стана ясно, дали CD-тата са презаписваеми или нормални CD-R.

Едни си спорят, Dragan си чете нещата без да си прави извод аджаба от кой вид са ми CD-тата sad.gif

Ако са CD-RW можеш да ги изтриеш и да запишеш нови, но при CD-R просто ги подаряваш на някого или се качваш на някое високо място и гледаш как готино хвърчат cool.gif

поздрави :bye:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имайки предвид, че ги слуша в колата, надали са RW. RW не се четат от много CD плеъри. Да не кажа от почти никои. Шанса да е имал плеър, който да чете презаписваеми дискове, според мен, е минимален.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като прочетох коментарите до тук останах със впечатлението, че излишно се дърляте и се опитвате да се искарате по вещи от другия. Въпроса със CD ми се струва, че се опитвате на AUDI да поставите гума от каруца. Невиждам смисъл да си играеш излишно със нещо което е ако мога така да се изразя морално остаряло. Просто си слушай диска на уредбата докато може и след това на боклука. Едно CD е 40-50 ст. записваш си мр3 в 192 или 256 битрейд и си слушаш. Невиждам смисъл оттова дето се опитваш да направиш. Имам аудио касети свирят но само баща ми на село като отидем ги пуска. Друго там не оставям, тъй като ченгетата по ТЪМНА доба ще го отнесат.

ТАКА, че ако ти се стиска за 50 ст. е тогава немога да ти помогна.

За магии от този род попитай ДОГАН само той може да пляска ГЯВОЛО и то у въздуха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След 20 години чакане по така наречената вноска за лада 2107 баща ми не издържа и си купи москвич дето ги наричаха "от новите".Китук с форма на болид.След 56 000км или 7 години бе препродаден на съвестен гражданин от с.Драгор със загар на кожата по рождение и златни предни зъби.Той се изживяваше като "производител на селскостопанска продукция", включително банани и портокали през зимните месеци.Аз, като представител на нация техническа бях монтирал 4x cd-rom с намерение да слушам любимите Depeche Mode, Iron Maiden kупени от обществено таен пласьор на интелектуална собственост по 3лв за брой.Конкретизирам, дисковете бяха матрични във формат cd audio.

Един топъл ден се загледах в познат сив москвич и с домиление го припознах.Новото бе избушения му вид, багажник на тавана, който го превръщаше в Айфелова кула и любимите ми дискове закачени на огледалото за обратно виждане.Теорията или схващането бе, че така отразявал някакви невидими катаджийски вълни и преминавал с над 130км/час покрай куките.И без това нашенчето джаз не слушал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 16 години по-късно...
на 12.04.2006 г. в 2:19, Dragan! написа:

не

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...