Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Dreamshound

checker.exe virus infection - помощ

Препоръчан отговор


Здравейте,

от вече 2 дни имам проблеми с лаптопа като периодично независимо какво правя на компютъра, изведнъж всичко блокира, екранът причернява и след няколко секунди се оправя като изписва, че Display drivers na nVidia са крашнали и са се възстановили. Също така процесорът на компютъра беше доста натоварен, затова след влизане в Task Manager открих въпросният checker.exe, който забавяше цялата машина. След прекратяване на процеса и запомняне на точното му местонахождение мислех, че след delete всичко ще се оправи... E, отново ставаше същото само че преди да изпише, че драйвърите отново са крашнали ми изписваше, че checker.exe е спрял да работи или нещо такова (на windows 8 съм). Също така откакто имам този проблем, лаптопът ми издава странно бучене, някакви звуци, които мисля, че идват от видеокартата. Бях потърсил решения по форума в следната тема: http://www.kaldata.com/forums/topic/202776-checkerexe-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0/ но решение при мен не открих. Бих ви благодарил, ако някой ми обясни по-подробно и нагледно какво да направя за проблема и неговото разрешаване. Благодаря ви!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Моля изтеглете Anvir Task manager free portable оттук - http://www.anvir.com/download.htm

В таба процеси кликнете върху въпросния процес checker.exe и след това с десен бутон давате на Check online.

Покажете резултата от Virus Total.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблемът сега е, че съм end-нал процеса от Task Manager на Windows и не мога да отрия въпросния checker.exe с Anvir Task manager free. Също така не знам и как да накарам този процес да се стартира. Други предположения?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

http://www.kaldata.com/forums/topic/217044-bitcoin-miner-checkerexe-infection/ Направих нужната тема, бих се радвал, ако опитате да ми помогнете :))


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...