Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Богатир

Според Кристалина Георгиева африкански имигранти ще борят демографската криза

Препоръчан отговор


Публикувано изображение Кристалина Георгиева си позволи да каже, че бежанците у нас можели да помогнат за решаване на демографския проблем и проблемите на пазара на труда в България. За да каже подобно нещо, явно българският еврокомисар е все по-малко български, а и все по-малко еврокомисар. Това се посочва в позиция, разпространена от ВМРО.

Възмутително е чиновническо говорене, което е далеч от реалността. Ако нелегалните имигранти от Кот д‘Ивоар, представящи се за сирийски бежанци, можеха да подобрят демографската ситуация и пазара на труда, ние и бездруго имаме цигани, при които демографската ситуация не е хич лоша, с ирония посочват от ВМРО.

Още в началото на бежанската вълна, Кристалина Георгиева на практика изчезна. Що за еврокомисар, отговарящ за бедствията и кризите е тя? И като такава е излъчена все пак от България! Един български политик с ресор „бедствия” трябва да знае, че най-голямото бедствие за страната ни е точно демографският въпрос, възмутени са от партията.

Може би Георгиева е отвикнала от българския пейзаж и вероятно трябва да ù се припомни, че прирастът у нас далеч не е проблем – той се поддържа от гетоизирани несоциализирани общности, без шансове на пазара на труда. В позицията се напомня основният проблем: българите се изгубват като етнос.

Така че, не е ясно с какво хора от Африка или арабските страни ще попречат на изчезването българите. По-вероятно е, да ускорят процеса. Достатъчно е да видим примера на Гърция, в която вече са стотици хиляди. Не трябва да забравяме, че в южната ни съседка имигрантската вълна е причина за сериозни социални конфликти, припомнят от ВМРО и добавят, че нямат нищо против сирийските бежанци. Но не може да се отрече, че заедно с тях Турция на практика позволява износа на нелегални мигранти от африкански държави. Дори центъра на София вече прилича на малко Мали, констатират от партията.

От партията искат плътно затваряне на зелената граница с Турция, увеличаване на числеността на гранична полиция и разполагане на жандармерия в районите около центровете за настаняване на бежанци.

 

Източник http://nreporter.info/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B0%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD/

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

малко ли са ни нашите си родни цигани ? 

или просто някой е чел последните рейтинги на социологически проучвания и иска с подобни "новини" да срине рейтинга на кристалина Георгиева преди евроизборите ? 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Док! Офф. Дай коментар по темата. То че на Кристалина и се е приискало африканска палма да възседне, това си е неин личен проблем. Парите развращават, а тя си ги има в изобилие.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

г-н Колев, с цялото ми уважение към всеки, пуснал тема в раздел "Новини", не мисля че този източник е от тези, на които си струва да се доверим.

Личната позиция на който и да е не се вмества в понятието Новина, а особено що се отнася до политик като Кристалина изобщо не съм съгласен с написаното.

 

Местя темата в друг раздел, пък да видим и други хора какво ще пишат.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.