Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Отворих лаптопа да сменя охлажащата паста , правил съм го и др път до сега не съм имал проблеми,но този път след като подмених пастата и зглобих всичко на ново , лаптопа не иска да се пусни,

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нещо си забравил да свържеш. Я кабел, я нещо друго...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Светва ли въобще нещо по лаптопа? Издава ли някакви звуци, вентилатора тръгва ли. Дай малко повече инфо.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Светва ли въобще нещо по лаптопа? Издава ли някакви звуци, вентилатора тръгва ли. Дай малко повече инфо.

не , никъв признак на живец.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Този модел е относително нов...Колко пъти сте го отваряли, заради тази работа със сменяне на пастата и най-вече, защо по дяволите?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Този модел е относително нов...Колко пъти сте го отваряли, заради тази работа със сменяне на пастата и най-вече, защо по дяволите?

един това е втория път ,, ползвам го за игри и беше започнал да вдига градусите доста.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Е, това изяснява греенето, но не и защо си мислите, че в пастата е проблема. Предполатгам, че всичките кабели  са свързани надлежно?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Е, това изяснява греенето, но не и защо си мислите, че в пастата е проблема. Предполатгам, че всичките кабели  са свързани надлежно?

да , те са два  , единия ми е за винтилатора другия не го знам какъв е ...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

да , те са два  , единия ми е за винтилатора другия не го знам какъв е ...

Вероятно за бутона за включване на машината :) След като, ако правилно съм разбрал, лаптопа въобще не стартира...Разбира се, има вероятност и от разместена батерия, но тя не е особено голяма.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вероятно за бутона за включване на машината :) След като, ако правилно съм разбрал, лаптопа въобще не стартира...Разбира се, има вероятност и от разместена батерия, но тя не е особено голяма.

там е въпроса че не сам барал нищо около бутона , смисъл то е само един капак махам и всичко ми е налице, хард,рам,видио и роцесор. Пробвах с батерия без баттерия но нищо...може ли да съм изгорил нещо ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

там е въпроса че не сам барал нищо около бутона , смисъл то е само един капак махам и всичко ми е налице, хард,рам,видио и роцесор. Пробвах с батерия без баттерия но нищо...може ли да съм изгорил нещо ?

Хм, няма как оттук да разбера. Описанието на проблема е изключително кратко и врачката ни е в почивка. Може и да се наложи да пипне човек, който е по-наясно с техниката. Вс епак проверете отново дали кабелите които сте местили не са нещо хлабави, друго няма какво да направите.. в момента.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хм, няма как оттук да разбера. Описанието на проблема е изключително кратко и врачката ни е в почивка. Може и да се наложи да пипне човек, който е по-наясно с техниката. Вс епак проверете отново дали кабелите които сте местили не са нещо хлабави, друго няма какво да направите.. в момента.

както и да е , ще опитам да намеря начин да се оправя, Благодаря за обърнатото внимание.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хм, няма как оттук да разбера. Описанието на проблема е изключително кратко и врачката ни е в почивка. Може и да се наложи да пипне човек, който е по-наясно с техниката. Вс епак проверете отново дали кабелите които сте местили не са нещо хлабави, друго няма какво да направите.. в момента.

пробвах да не е от кабела на бутона за пускането , сложих го на др лаптоп стартира си без проблем , по дъната платка имам ток но не иска и не иска да стартира , какво е нужно да обесня повече за да имате по голяма представа за проблема ?  махнах си капа , махнах охлаждащата система демонтирах винтилатора , поставих си новата паста , поставих всичко по местата си , Всичко си е по местата , проверих на няколко пъти да не би да съм забравил нещо но не ... Кабела за вентилатора си е на мястото , кабела който ми е за дисплея  и той е на място.. като цяло дори индикацията на захранването не ми святква ..

Редактирано от Георгиев Стоян (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сервиз...Ходи се с пари.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да не повтарям колегата, но носиш компютъра на сервиз. Там ще може да се тества всеки един хардуер и ще се открие къде е проблема. Можеше да си спестиш цялото главоболие с една профилактика за 20-30 лева ( естествено това е мое мнение и решение особено при лаптопи).

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да не повтарям колегата, но носиш компютъра на сервиз. Там ще може да се тества всеки един хардуер и ще се открие къде е проблема. Можеше да си спестиш цялото главоболие с една профилактика за 20-30 лева ( естествено това е мое мнение и решение особено при лаптопи).

Лаптопа се оправи, не бях го включвал няколко дни и сега реших да го пусна и си тръгна , но все още си остава проблема с хибернацията.Тествал съм рам-а с програми за диагностика , дори смених от др лаптоп и все така , като изпадне в хибернация след като го цъкна ботон или разклатя мишката харда захапва , светвал индикаторите за ток но не дава картина .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Лаптопа се оправи, не бях го включвал няколко дни и сега реших да го пусна и си тръгна , но все още си остава проблема с хибернацията.Тествал съм рам-а с програми за диагностика , дори смених от др лаптоп и все така , като изпадне в хибернация след като го цъкна ботон или разклатя мишката харда захапва , светвал индикаторите за ток но не дава картина .

Е продължаваш да си играеш с компютъра. После да не се ядосваш като блокира изцяло. Ти си решаваш. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.