Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Препоръчан отговор


Интересувам се в какво процентно съотношение (за целия месец) на групите по видове храни (а и като отделни храни в групи-напр. месо, риба, зърнени, ...), е най-доброто разпределение за месец, във всеки от следните случаи:

 

  • Нормално здрав 26 годишен човек?
  • Нормално здрав 86 годишен човек?
  • 86 годишен човек със имал Язва от 25-тата до 45-тата си година (когато я е излекувал), камъни в бъбреците около 1970-а година, порок на сърцето като млад, екстрасистули от 1990-а и резки смени на кръвното от високо към ниско и обратното, паркинсон от няколко години, инсулт в края на 2011, кожни рани (някои от залежаване), ако (поради липса на апетит, се храни с не повече от чаена чашка храна и то предимно пюрирана или течна (казва, че го болели и венците от 12-ия ден)
  • т. 3, заради счупване на кост на 30.08.2013-а, която прецениха, че не трябва да оперират и, че ще създаде съединителна тъкан и след 4 месеца му позволяват да стъпва на този крак?
  • горните 2 точки, за да създаде по-бързо и по-качествена съедитнителна тъкан на мястото на счупването, а и за да не загуби много от мускулатурата си?
  • Да няма рискове от раните от залежаването и те да зарастват по-бързо, здравословно и качествено?
  • от т. 3 до т. 6 + до края на тези седмица му дават хипарини, а от следващата, някакви заместители, за да не се получат тромби в кръвтта от залежаването?
  • Пояснявам, че този възрастен човек приема Пефлавит С, Гинко гард, Витамин С, Суправит с метали, други витамини, Ко - Валстор (чиято листовка за специалисти не открих на сайта на ИАЛ, където има само за Ко-валсакор), до края на седмицата Клексан 0,4, а после-неизвестен заместител

Разчитам на съдействие.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.