Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×
manyg

DVR към TP-Link WR940N

Препоръчан отговор


Опитвам се да прикача един DVR с няколко камери към рутера, но не успявам. 

Конфигурирам ги уш както трябва, но може би някъде греша. 

IP-то от wan-a e 85.196.183.75, през http://ping.eu ми изписва същото (Your IP is 85.196.183.75).

85.196.183.75:80 port is open ... Отворен ...

 

 

Целта ми е да мога да гледам камерите от компютър който е в същата мрежа.

 

Ето и какво направих:

 

конфигурация на DVR-a като Static:

http://f.cl.ly/items/3K1h262P3Q0I20140m1s/PA060746.JPG

 

Конфигураця на рутера:

http://f.cl.ly/items/1R0A170a360O0e2M2o2V/Screen%20Shot%202013-10-06%20at%2011.41.04.png

http://f.cl.ly/items/363h1a2X0E282S2e1X38/Screen%20Shot%202013-10-06%20at%2011.41.08.png

 

Резултат: Нулев

http://f.cl.ly/items/2t190x1G3U341C3k173P/Screen%20Shot%202013-10-06%20at%2011.41.36.png

 

http://f.cl.ly/items/0X323R0W1z0G2m341f39/Screen%20Shot%202013-10-06%20at%2013.49.27.png

 

 

Идей къде греша ?

Редактирано от manyg (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А порт 9000 кой да го пренасочи към 192.168.0.102?

И това сафари не съм сигурен дали пуска ActiveX, пробвай го с Internet Explorer като

в настройките разрешиш зареждането и стартирането на неподписани ActiveX контроли.

 

Пренасочването го пробваш не като се обръщаш към 192.168.0.1

а като звъннеш на някой познат да отвори с IE 85.196.183.75 и да ти каже какво вижда.

 

[edit]

В момента явно работи DVR-а изкарва промпт за UserLogin.

http://www.prikachi.com/images/451/6630451o.jpg

Редактирано от ined (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А порт 9000 кой да го пренасочи към 192.168.0.102?

И това сафари не съм сигурен дали пуска ActiveX, пробвай го с Internet Explorer. 

А как да го пренасоча?

Това е Мак ос не е Windows и тук няма IE. Не е от браузъра защото опитах и с Хром

Редактирано от manyg (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

По принцип когато отваряш порт 80 не го изписвай след IP-то. Сигурен ли си, че на DVR-a трябва да му се отвори само порт 80, повечето работят с порт 9000..... 9001... 9002 и т.н. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

При конфигурацията на DVR-a там изписва "Media port 09000" и "Web port 00080". Във Virtual Servers добавих още едно ID със същото IP (192.168.0.102) но с порт 9000. 

Резултата е същият.

Редактирано от manyg (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А как да го пренасоча?

Това е Мак ос не е Windows и тук няма IE. Не е от браузъра защото опитах и с Хром

 

Ами тогава виж в настройките на Safari-то къде се разрешава стартирането ActiveX контроли

защото празния екран на предпоследната снимка идва от това, а не от пренасочването, 

на локална мрежа директно обръщайки се към адреса на DVR-а не ти трябва пренасочване 

там трябва да ти тръгне нормално да работи и след това с пренасочване на рутера го правиш 

да се вижда и отвън.

 

Ако ми пратиш на ЛС username и password за DVR мога да го пробвам дали се виждат камерите.

Редактирано от ined (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами тогава виж в настройките на Safari-то къде се разрешава стартирането ActiveX контроли

защото празния екран на предпоследната снимка идва от това, а не от пренасочването, 

на локална мрежа директно обръщайки се към адреса на DVR-а не ти трябва пренасочване 

там трябва да ти тръгне нормално да работи и след това с пренасочване на рутера го правиш 

да се вижда и отвън.

 

Ако ми пратиш на ЛС username и password за DVR мога да го пробвам дали се виждат камерите.

 

 

Ами тогава виж в настройките на Safari-то къде се разрешава стартирането ActiveX контроли

защото празния екран на предпоследната снимка идва от това, а не от пренасочването, 

на локална мрежа директно обръщайки се към адреса на DVR-а не ти трябва пренасочване 

там трябва да ти тръгне нормално да работи и след това с пренасочване на рутера го правиш 

да се вижда и отвън.

 

Ако ми пратиш на ЛС username и password за DVR мога да го пробвам дали се виждат камерите.

 

 

 

от ActiveX е както каза ;) прейсталирах го и всичко се оправи ;) 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.