Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

s0Ldi3r

Проблем с Fifa 14

Препоръчан отговор


Здравейте. Искам да попитам за следния проблем , дръпнах си демото на Фифа 14 , когато играя , играя 1 минута спокойно и след 1 минута за 2,3 секунди почва да цепи , спира за 1 минута и после пак. Пробвах я на High , Medium , Low и на всякъде е така , интересното е , че и при Фифа 12 имам същия проблем. Характеристиките на компа ми са , 3 gb Ram , AMD Athlon 7750 Black Edition Dual Core (2,7 GHz) , Nvidia 9600GT. Захранването ми е 460VW. 

Ето и снимка на температурните стойности непосредствено след игра 

Публикувано изображение

 

Мисля , че всичко е наред с температурите , и не мога да разбера от къде идва лагването , ако някой има някакви идеи да сподели. Благодаря предварително :) !

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вероятно прегряване на чипсета. Разбира се, едва ли ти е възможно да премериш температурата му, в точният момент когато се случва.

 

П.П. И си редактирай заглавието, че темата е на път към коша.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За да не отварям нова тема, бих искал да споделя моя проблем тук...  Отново става въпрос за същата игра, но за Андроид. Тръгва, но върви бавно, футболистите се движат малко като на забавен кадър. Възможно ли е това да е от телефона, досега не съм имал проблем с никоя друга игра.

Телефонът ми е Alcatel One Touch Idol - 1Gb RAM, Двуядрен, 1000 MHz, ARM Cortex-A9, PowerVR SGX531 (графичен ускорител)...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Игрите за андроид са друга бира и въобще нямам идея дали тук трябва да е въпроса. Определено е от телефона. Пробвай да спреш излишните приложения, за да освободиш повече оперативна памет и тогава пробвай играта.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Anton Markov
      Здравейте колеги,
      От скоро имам проблем с моята локална мрежа. Имам два последователно свързани рутера и един суич. Връзката междъ тях е следната:
      света -> (switch) TP-LINK TF-S 1005D -> (1st router ip: 192.168.1.1) ZTE ZXHN H118N (има няколко устройства свързани към това устройство) -> (2nd router ip: 192.168.185.1) Linksys WRT54GL (моите устройства като: моб телефон, компютър и лаптоп) 
      Проблема е от около 1 седмица и по някаква причина между 1ви и 2ри рутер отвреме-навреме няма връзка. Дори като е включен кабела идващ от първият рутер към лаптопа или компютъра, пак няма интернет. Но докато съм свързан към WI-FI на първият рутер изведнъж по някое време от нищото идва и спира интернета на вторият. Вторият ми е много важен и не знам как бих работил без него. Надявам се някой да може да ми помогне с намирането на проблема.
    • от User15
      Здравейте имам проблем с каране на колата на бензин. На празен ход си работи нормално, когато тръгна да превключвам забива. Когато колата загрее започва да забива по малко, a на газ си е добре. Някой има ли идея какъв може да е проблема? Колата е NIssan Terrano 2.4.
    • от hong yeonduk
      Лаптопа ми беше много бавен и реших да го сканирам за вируси и си изтеглих една антивирусна. Когато го сканирах ми излизе прозорче с отметка и ме попита дали искам да ми следи и онлайн сърфирането(или нещо от сорта) и аз натиснах да, и след това ми поиска рестарт. След рестарта нямах икони, показва ми че няма връзка с интернет и няма налични връзки. Това на снимката е съобщението което ми излиза.
      Също така каквото и да се опитам да направя(например да проверя за неизправности) ми дава грешка.
      Моля помогнете не разбирам от компютри.(Понеже не знам какъв е проблема най-вероятно категорията на темата е грешна).
    • от Alexandar89
      Здравейте, тъй като ми попадна дъно на изгодна цена, внесено от чужбина, Gigabyte GA-H81M-S2PV REV2. Сокета е 1150, обаче попаднах на интересна информация относно потдържаните процесори или по-конкретно за Intel Pentium G3260 със същият сокет, който до сега използвам. Идилията е следната, за същото дъно като модел само че ревизия 1 този процесор е съвместим в листа с потдържани процесори от сайта на гигабайт, но след ъпдейт на биоса, докато за рев 2 този процесор отсъства. Не се отказах, реших да проуча малко по-подробно и попаднах на  саита  www.cpu-upgrade.com , според който и трите възможни ревизии на това дъно потдържат процесора, като единствено ревизия 1 се нуждае от ъпдейт на биоса, както се вижда на снимката от сайта. Въпроса е на кое да вярвам ? И в този случай означава ли че този процесор няма изобщо да тръгне на това дъно. Благодаря предварително за отделеното внимание.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.