Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филми, които си заслужават!

Featured Replies

10 000г. пр. новата ера - БИВА СИ ГО!!!

• Отговори 739
  • Прегледи 239,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имах по-големи очаквания... някак си прекалено детски ми се стори. Сериозен, без да е натоварващ и с прекрасна актьорска игра ме впечатли този: Опитах да се сетя какъв да е филм и се сетих

• Oхх, тази тема съвсем се размъти...както и да е. Ето един филм, които много си заслужава! Das Leben der Anderen(The lives of others) Източна Германия, преди падането на Берлинскат

• Само да помогна малко с един офтопик... The Secret Life of Words - в каталога на арена... Субтитри има при юнаците...

Публикувани изображения

10 000г. пр. новата ера - БИВА СИ ГО!!!

Да бе само постановката виж "любов"преди 10 000 години - удряш с бухалката и е твоя - какви са тези глупости, а и вече гледах Апокалипто - нямам намерение да си губя времето. Може би заради ефектите ама и от тях почна да ми писва предпочитам компютърна анимация

10 000г. е поредната боза на Ронланд Емерих. Изобщо не ми се коментира :laughing5:

През Вселената...

"Across the Universe" стана един от любимите ми филми. Мога да го гледам пак, и пак, и пак... Отсега казвам, че е мюзикъл, но и прекрасна любовна история, празник за очите и слуха. В средата става много шантав, краят е красив, началото също. Песничките са на Бръмбaрите.

Ей на това смятам да фърля едно око, пък може и две, когато ми остане свободно време през почивните дни.

Продължавайте с предложенията, че да знам какво да тегля. :P

There Will Be Blood - http://www.imdb.com/title/tt0469494/

therewillbeblood.JPG

Може би не толкова заради самият филм, който може и да ви доскучае, колкото заради Даниел Дей Луис. Все повече съжалявам, че Тарантино не му даде роля в Криминале :sobbing:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

american gangster-тук,scarface-тук

Муму-муму laugh.gif

Филма е супер - винаги съм харесвала Ридли Скот :no-no:

Да не говорим, че всичко си е по истински случай...аз разнищих историята докрай :)

П.П: Любооо...Даниел-Дей Луис - задължителен филм тогава :no-no:

Муму-муму laugh.gif

Филма е супер - винаги съм харесвала Ридли Скот :no-no:

Да не говорим, че всичко си е по истински случай...аз разнищих историята докрай :)

П.П: Любооо...Даниел-Дей Луис - задължителен филм тогава :no-no:

браво-аз ги гледам профилактично от време на време

тоя също е страхотен....dragonfly(водно конче)

In the Shadow of the Moon

in-the-shadow-of-the-moon_poster_318x480.jpg

Затрогващ, разкaзан от самите астронавти, който са стъпали на Луната.

IMDB

Това съобщение е било редактирано от azpeev на Преди една минута:)

Редактирано от azpeev (преглед на промените)

За този филм съм с много смесени чувства хем + хем - Огромно раздвояване. :huh:

ако го гледаш няколко пъти ще си само с едно чувство-удовлетвореност

тва е мойто мнение

ако го гледаш няколко пъти ще си само с едно чувство-удовлетвореност

тва е мойто мнение

Не знам човече аз се заглеждам и в детайлите и на места просто ми става смешно, колкото и да се кефя на филми с рицари - гледал съм го 3 пъти :huh:

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

абе щом си със смесени чувства(раздвоен)начи има още надежда да го харесаш

Ако го изгледам още 3 пъти ? :) Аре стига спам тук :huh:

Ето и от мен един филм,който може да промени възгледите ви за живота.Филма е документален,и се разказва за световните конспираций и власт.Филма е Zeitgeist.

Между другото, от време на време разлиствам тази тема в търсене на свежи и интересни заглавия...без няколко поста, тук-таме, темата си е същинска енциклопедия на киното :help:

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Before Sunrise и Before Sunset са моите фаворити за романтични истории с полутрагичен край :)

Before Sunrise и Before Sunset са моите фаворити за романтични истории с полутрагичен край ;)

И на мен и на мен. Страхотни диалози....просто такава красива история. И са много реални и земни....едни от любимите ми филми изобщо.

Perfume: The Story of a Murderer

http://imdb.com/title/tt0396171/

Малко са филмите, които наистина успяват да те пренесат на екрана. Създават усещането, че си в дадената епоха, че всичко е реално и се случва. "Парфюмът" успява да създаде подобно усещане. Въпреки че няма как да се "покажат" ароматите на екрана, все пак можеш да ги усетиш. Изключителна история и още по-добра визия :rolleyes:.

А и задължително първо да гледате Before Sunrise :sobbing:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.