Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Препоръчан отговор

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Явно аз ще сефтосам темата. Абе и диенесите на Комодо и тези, които ползвам в момента GreenTeam DNS (Израел) ми пречат да вляза тук:

http://news.techeye.net/

Досега не ми е излизало подобно нещо. Но не бях посещавал сайта сигурно два месеца - преди го правих често, но не помня ползвал ли съм диенесите на Комодо...Освен да ползват едни и същи "черни списъци" или да е имало инцидент със сайта. Както и да е, де. Не ми е толко важно посещаването му (иначе има горе-долу интересни неща, като новини щото е европейски).

Публикувано изображение

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С DNS-ите на Norton влизам без проблем, сега ще видя какво ще ми каже и лаптопът с F-Secur-ото и ще пиша.

EDIT: И F-Secure ме пуска без проблем.

EDIT 2: Сложих за проба DNS-ите на Comodo - няма проблем, вътре съм.

https://www.virustotal.com/bg/url/c5dc9aaafe1cde281ef2cc411c35d58041489f532c0e9713a7340bb01af74fbd/analysis/1381657947/ - 0/38.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хъх, Secur-ото ми нещо се побърка (сутринта си влизах):

Публикувано изображение

VirusTotal: 1/38 - Sophos.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А това го виждам за пръв път от страна на безплатни диенеси (не, че съм ползвал платени някога):

Блокиране на елемент в страница - GreenTeam DNS:

Публикувано изображение

Долу е адреса на съобщението.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А, Вие вярвате ли ?

Публикувано изображение

2013 Pravetz Computers

email : [email protected]

Редактирано от hUstle (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

2013 Pravetz Computers

email : [email protected]

Има такава тема вече, не е майтап работата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тоя пич верно си държи на думата,има-няма 2 часа и фикса е налице  :) 

Публикувано изображение

Каква уязвимост си открил този път ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Каква уязвимост си открил този път ?

Хъъъъ...неприятен въпрос за пред широка аудитория,накратко нещо си там свързано с инфраструктурата на компанията =)) (не е свързано с приложенията им)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хъъъъ...неприятен въпрос за пред широка аудитория,накратко нещо си там свързано с инфраструктурата на компанията =)) (не е свързано с приложенията им)

Е нищо де , дай повече информация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Според мен сертификатите им са леко под въпрос.

The quick comodo varan jumps over the lazy dog. Не винаги се получава, особено с dog. :)

И според още доста колеги :) (или може би това остана в миналото)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Инсталирам вече на няколко прясно преинсталирани компютъра, тази програма http://www.360safe.com/pc.html  И винаги се опитва да блокира по нещо си..В петък, при стартиране на VLC media player изписа, че иска да блокира плеъра. Днес стартирам Speccy пак след нова преинсталация, отново иска да блокира някакъв файл от Speccy :rolleyes:

Avira не ми създаваше тези проблемчета. Май ще си ползвам само нея.

Така и така съм надникнал и в тая тема, да кажа и на вас наздраве, съфорумци :cheers:

http://www.youtube.com/watch?v=l5-MK856ewE

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

icotonev

Здравейте..! Продължават системно да се нарушават правилата на подраздела...Виждам че някои хора имат способности на гадател и това им дава възможност да вземат прекалено прибързано решения..Моля следвайте темата:

Публикувано изображение

Кои братовчеди от племето познаваш ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Кои братовчеди от племето познаваш ?

Хе хе..ей ся почвам да ги броя....! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Седемте ангела от форума на Касперски се произнесоха.......

То верно е спамерско тука ама...  Попитах ги дали има детект при тях и ми отговориха - ДА и не разбирам защо е тази ирония? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То верно е спамерско тука ама...  Попитах ги дали има детект при тях и ми отговориха - ДА и не разбирам защо е тази ирония? 

Що да не?Като се каже Касперси и кво?Едва ли не мълчете тука са боговете....Ай те питам-колко човека от екипа им познаваш?Аз познавам трима-и ако се поразровш в темите ще видиш кои точно

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Що да не?Като се каже Касперси и кво?Едва ли не мълчете тука са боговете....Ай те питам-колко човека от екипа им познаваш?Аз познавам трима-и ако се поразровш в темите ще видиш кои точно

Браво на тебе аз не мога да кажа,че познавам някого лично. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...