Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Препоръчан отговор

Що спамиш ве, мушморок!

Три последователни поста - три последователни спама и отново- даване на оценки, обиди и квалификации, без нищо конструктивно! Нищо ново, което да не е характерно за теб! 

Ти си един от най-спамещите, ако не и най-спамещия във този раздел!

Изпускаш си нервите. Въздържай се малко, ако обичаш. А твоите определения за мен и писаното от мен, няма никакво значение :) Желая ти здраве и то ментално.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Браво на тебе аз не мога да кажа,че познавам някого лично. 

Епа чак лично-не сме се виждали на по бира де  :D Иначе верно-двама отговарят за южно-американския регион,третия е австриец....с думи прости готини копелета,разбират си от работата(тва ти го казвам понеже единия много ми помогна с reverse engineering-a на нещо си,а другите двама с помоща си срещу Hlux(или както е по известна като Bomba) :)  PS:Не че,ми пука,просто хоби..което понякога носи добри пари ;)

Редактирано от Гост (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледам тука много страсти, много жупел  :D  баси човек да го е шубе да отвори темите. Току виж виртуално отнесъл някой шамар ...  :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледам тука много страсти, много жупел  :D  баси човек да го е шубе да отвори темите. Току виж виртуално отнесъл някой шамар ...  :D

Бе ти гледай някой да не те захапе от сърце,че тогава ше ти идат шортите на кино не само в тоя форум,ами и из цялото интернет пространство където се подвизавш,лесно е  :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако някоя тема се отваря все по-бавно и по-бавно. Или да речем има проблем, когато трябва да се гледа порнич, справка:

...

и се чудя защо Comodo DNS ми блокира достъп до най-интересни еротични сайтове...

значи има нечиста сила. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бе ти гледай някой да не те захапе от сърце,че тогава ше ти идат шортите на кино не само в тоя форум,ами и из цялото интернет пространство където се подвизавш,лесно е  :giggle1:

Да де това и казах.  :D

Ако някоя тема се отваря все по-бавно и по-бавно. Или да речем има проблем, когато трябва да се гледа порнич, справка:

Тва не чатнах.

пп. Имах впредвид екшъна от късният следобед. Баси счепкаха се заради някаква програма 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да де това и казах.  :D

Тва не чатнах.

пп. Имах впредвид екшъна от късният следобед. Баси счепкаха се заради някаква програма 

И ти не си далеко от подобни екшъни, или викаш си над тези неща :). А счепкване е силно казано, един не дорабрал и ето ти конфликт на интереси и то какви ... виртуална любов.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

..

Хубаво де. И аз не чатнах за счепкването. Само споменах малко симптоми за филмиране. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво де. И аз не чатнах за счепкването. Само споменах малко симптоми за филмиране. :)

"Звездата на Смърта" гравитира ноаколо  :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Mда, като гледам AJAX APIs Loader не ще да бачка като хората, баси.

Зарежи,и  Maps JavaScript API v2..450 отказа....верно не-заземени духове витаят...ама да не намесваме източните религии..намасте!  :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Зарежи,и  Maps JavaScript API v2..450 отказа....верно не-заземени духове витаят...ама да не намесваме източните религии..намасте!  :biggrin:

Прав си, не бива да ги намесваме. Хората неслучайно са направили Великата Китайска Стена, само да се запазят от нас, западнярите и са написали на бамбук какво да се прави, ако има нечиста сила от запад. Днес едно IT с хиляда сертификата се чудеше какво става, докато не му казах да дръпне шалтера и да успокои топката. Реално ме почерпи с Тоблерон Блу, опс с тюламор дю, както и да е на англосаксонски или келтски. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прав си, не бива да ги намесваме. Хората неслучайно са направили Великата Китайска Стена, само да се запазят от нас, западнярите и са написали на бамбук какво да се прави, ако има нечиста сила от запад. Днес едно IT с хиляда сертификата се чудеше какво става, докато не му казах да дръпне шалтера и да успокои топката. Реално ме почерпи с Тоблерон Блу, опс с тюламор дю, както и да е на англосаксонски. :)

:lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм..., http://www.kaldata.com/IT-Новини/Как-хакерите-атакуват-антивирусните-к-83844.html

като пусках това се замислих за счупените сигнатури, с които излизат от време на време всеки разработчик - и Аваст, и Тренд Майкро, и ЕСЕТ, Касперски, да не говорим, като Sophos kato почна да разпознава себе си , като заплаха :ohmy: (цък)...(я explorer.exe, svchost или някаква библиотека или друго взема, че става неудобна)та една част, ако не и повече може би (антиврусен разработчик да си признае, че е бил изигран от тези, дето трябва да гони е все едно да си рита хляба) не са следствие на грешка и това си звучи зловещо. Изготвя клопката, мапва всички машини или няколко около него и ПРАС!... Но пък как ще знаят, че ще мине номера?! Хм...

Другото, което е споменаването на телеметрията. Особено навлизането масово на репутационните механизми. Ужис! С едни стабилни ресурси, направо могат да съсипят някоя компания...или конкурент...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много години преди Нийл Рубенкинг съм писал че антивирусните програми са отживелица.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

здравейте на всички казвам се Николай и съм от екипа на zeuscore antivirus до колкото сте уведомени или сте прочели  в бг има човек който се е заел с инициативата за създаването на наш роден антивирусен software ето тук може да видите повече

http://vbox7.com/play:bcdbfa7f36

Редактирано от SaraConar (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

здравейте на всички казвам се Николай и съм от екипа на zeuscore antivirus до колкото сте уведомени или сте прочели ето тук може да видите повече

http://vbox7.com/play:bcdbfa7f36

Поздравления за работата ВИ наистина сте създали нещо хубаво, ще се радвам продукта Ви да претърпи развитие. Може ли да ни дадете линкове за сваляне да я разгледаме от близо

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления за работата ВИ наистина сте създали нещо хубаво, ще се радвам продукта Ви да претърпи развитие. Може ли да ни дадете линкове за сваляне да я разгледаме от близо

здравейте в момента имаме малък проблем с базата данни модула за четене от нея има някакъв проблем с Windows xp 

ако искате за по бързо оправяне мога да ви споделя конкретния проблем .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм, аз също се надявам нещо да се получи. Но от сам човек не е лесно, още повече който просто си търси известност и се самолайква. Известността се изгражда чрез завършен продукт. Без значение дали механичен или софтуерен. Методите са два, които меже да са и съвместно действащи. Продукта е перфектен и го хвалят реципиентите. Продукта е добре рекламиран от създателя му и се представя относително добре.  Продукта е хем перфектен и го хвалят ползувателите, хем е хвален и от създателя му. Но тук не е кикстартер. А освен не знам кой ще се наеме доброволец да пише код или да поправя бъгав, ей тъй да тоя дето духа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

и предварително се извинявам ако ядосваме някой просто се опитваме да направим нещо тук а не да го продадем какво правят повечето искаме да кажем на света и на  българския народ че и ние можем 

и ви моля ако искате само да критикувате недейте не се опитваме да съберем врагове а приятели  благодаря ви!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дами и господа, другарки и другари... Поздравления за създаването на програмата.

Ако тя обаче е реалност, моля, дайте линк за сваляне или друг начин за тестване, в противен случай ще бъда принуден да смятам, че спамът и празните приказки продължават, и съответно темата ще замине там, където ѝ е мястото.

Благодаря предварително и очаквам линк към инсталатор.

ПП. Не мога да се сдържа...

и предварително се извинявам ако ядосваме някой просто се опитваме да направим нещо тук а не да го продадем какво правят повечето искаме да кажем на света и на  българския народ че и ние можем 

и ви моля ако искате само да критикувате недейте не се опитваме да съберем врагове а приятели  благодаря ви!

Дано с писането на програмен код се справяте по-добре, отколкото с писането на... родния Ви език.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дами и господа, другарки и другари... Поздравления за създаването на програмата.

Ако тя обаче е реалност, моля, дайте линк за сваляне или друг начин за тестване, в противен случай ще бъда принуден да смятам, че спамът и празните приказки продължават, и съответно темата ще замине там, където ѝ е мястото.

Благодаря предварително и очаквам линк към инсталатор.

ПП. Не мога да се сдържа...

Дано с писането на код се справяте по-добре, отколкото с писането на... родния Ви език.

не от таблет съм и ми е леко трудно писането  по късно ще редактирам всичко

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...