Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Ragnarous

Проблем с лаптоп Asus (неизвестен модел) и зареждането на Windows

Препоръчан отговор


Имам приятел чийто лаптоп няма батерия. Стоял е опакован в кашон на сухо място половин година. Марка ASUS модел и той не знае. Като се включи компютъра започва да се рестартира и никога не пуска до login. Преди да се рестартира прави пауза от 10 сек. и пише F2 и F8 не помня за какво, но като ги натиснем нищо не става... Идеи? Харда ли е повреден?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Извинявам се, че "товаря" темата с моят въпрос, но смятам, че може да попитам тук. Имам приятел чийто лаптоп няма батерия. Стоял е опакован в кашон на сухо място половин година. Марка ASUS модел и той не знае. Като се включи компютъра започва да се рестартира и никога не пуска до login. Преди да се рестартира прави пауза от 10 сек. и пише F2 и F8 не помня за какво, но като ги натиснем нищо не става... Идеи? Харда ли е повреден?

Мисля,че не е никак коректно от твоя страна да си публикуваш въпроса в темата на друг. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

...

Проблема ти е коренно различен от този в другата тема!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Просто отворих темата с надеждата, че и той има същия проблем, но при него е различно. Редактирах коментара си.

 

Edit: Видях, че Jo е преместил коментара ми в отделна тема. Благодаря.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.