Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Nikko95

Бавно зареждане и възможен проблем с хардуера

Препоръчан отговор


Здравейте! Преинсталирах лаптопа си преди няколко дни и първият ден работеше перфектно, преди да легна го затворих (като се затвори заспива). На другия ден го пускам и зареждаше около 20 минути. Като зареди, тръгнах да отварям диск "Д", и той блокира (лаптопа), показва, че зарежда обаче просто си блокира). Странното, е че винаги отдолу под "Локален Диск "Ц"  (на уин. 7) показва колко заето място има, обаче на "Д" не показваше нищо, а на "C" си показваше. Тръгнах аз пак да го преинсталирам, изписа "изчакайте докато инсталацията започне" или нещо подобно. Излязох аз и се прибрах след 2 часа и той още зареждаше, а лампичката (която свети когато лаптопа зарежда) изобщо дори не примигваше. Заслушах се, защото издаваше един тих звук, приличат си както, когато колата не иска да запали, но разбира се сравнително по тихо. Забравих да спомена, че като зареди до десктопа, имам около 2 минути да влезна примерно в нета преди да блокира. Мишката мога да движа, но не мога да цъкна никъде... Това беше моята история  :rolleyes: И сега като го пусна, зарежда си 30 минути, като зареди до десктопа влезна някъде за 2-3 минути и блокирва. Продължава да си издава онзи звук и дори не мога да го преинсталирам. От какво смятате е това? Има ли начин да се оправи без да го давам на ремонт? И срещали ли сте или поне чували за такъв проблем преди?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Най-вероятния проблем е може би в хард диска, но все пак най-добре ще е да го дадете на сервиз, а ако е гаранционен да се възползвате от гаранцията.

 

Поздрави !

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.