Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Blue_Hulk

Търся оригинални artworks за различните музикални албуми

Препоръчан отговор


Ако темата не е за този раздел нека да я преместите в правилния.
За момента обложки изтеглям от сайта last.fm и програмата itunes. Проблемът е, че аз търся оригиналните обложки/снимки, а понякога itunes, намира обложки, малко различни от тези, които изтеглям от last.fm. Ще ви дам пример с албум "Beyonce - 4"
Това е обложка от itunes, която е намерена автоматично и според itunes е най-точната обложка за този албум:
Публикувано изображение
А това е обложка свалена от last.fm:
Публикувано изображение
Както забелязвате първата изглежда някак си по-жълта, а втората изглежда почти зелена. Проверих и в wikipedia за въпросния албум и там обложката прилича на първата обложка по-нагоре.
Според вас коя от тези две обложки е оригинална, така като цветове и т.н. ? Ако първата е оригиналното изображение на албума, то значи itunes сваля точните artworks.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.