Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Днес си преинсталирах Windows-a,  всичко е окей , освен звука..имаше звук преди да преинсталирам.Иконката я няма на старт линията,а  в контролния панел нищо не е активно и ми изписва "No audio device".Търсих в гугъл отностно моят проблем,обаче нищо не се получава теглих "Realtek audio" - но пак нищо.До колкото гледах и тук във форумите не видях тема за Windows xp,kоято да ми помогне.От самият windows ли е причината?Ако някой знае какъв е проблема,моля да помогне.Мерси предварително!

 

post-342617-0-22338800-1381683594_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не си сложил драйвърите за звука, за това го няма!!! Сложи ги и всичко ще е ОК... Като ти гледам запитването, вероятно и драйвъри и за други неща нямаш...

  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Днес си преинсталирах Windows-a,  всичко е окей , освен звука..имаше звук преди да преинсталирам.Иконката я няма на старт линията,а  в контролния панел нищо не е активно и ми изписва "No audio device".Търсих в гугъл отностно моят проблем,обаче нищо не се получава теглих "Realtek audio" - но пак нищо.До колкото гледах и тук във форумите не видях тема за Windows xp,kоято да ми помогне.От самият windows ли е причината?Ако някой знае какъв е проблема,моля да помогне.Мерси предварително!

Нямаш драйвър за звука. Това е проблема. Не може да си инсталираш който ти хрумне. Какво е дъното ако е вградена звуковата карта? И ако не е вградена каква е? Проверяваш това с AIDA и след това сваляш драйвъра от сайта на производителя. :)

  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

"Realtek Audio" може да значи доста неща, Realtek имат поне няколко различни звукови чипа. Ако става въпрос за вградена звукова карта, най-правилно е драйверите да се теглят от сайта на производителя. Ако в Device Manager няма жълти иконки, отворете Run > 'services.msc', намерете в списъка 'Windows Audio' и вижте дали пише 'Started' след него.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не си сложил драйверите за саунд картата.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте имам проблем с звука само че при мен се чува имам драйвари те но много е гаден звукът мислех че е от кабела или от буфера пробвах на телефона чувасе идеално но от компа се чува мн гадно ако може някой да помогне 

Редактирано от Stoian Stoianov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте имам проблем с звука само че при мен се чува имам драйвари те но много е гаден звукът мислех че е от кабела или от буфера пробвах на телефона чувасе идеално но от компа се чува мн гадно ако може някой да помогне

Съжалявам, врачката ни е отпуска. Поздрави и лек и успешен ден!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от asdfj
      Привет.От доста време насам имам проблем при инсталирането на уиндоус 8 на Lenovog50.Закупен е с 8-цата и след това съм го преинсталирал няколко пъти с уиндоус 7. На диск тръгва и когато се покаже инсталацията да избера език и т.н. отказва и блокира клавиатурата и мишката,а в биоса работи и при 7-цата върви без проблем.Възможно ли е да е заключен към 8? Отчаян съм тъй като тази 7ца не върви добре и искам да си върна предишния.Другия ми въпрос е чрез флашка какви са настройките в биоса с UEFI/Legacy и как да подкарам флашката.
      Багодаря предварително.
    • от Maria Green
      Здравейте, празнуващи и почиващи, и работещи, и разбиращи!
       
      Трябва ли да направя нещо особено във връзка с прикачения файл? Съществува ли проблем, анализирайки данните? 
       
      Странното е, че не разбирам нищо от снимката, а това ми се изписва щом включа лаптопа. 
       
      Ще се зарадвам на подробен съпорт.
       
       

    • от kafenceto123
      Здравейте!
      Натъкнах се на проблем, докато се опитвах да преинсталирам чисто Windows 10 на лаптопа си Lenovo Legion Y520. Първо доста странно е, че когато включа или рестартирам лаптопа нямам достъп до Setup менюто, което по принцип се отваря с F2. Второ, когато натисна F12 при рестарт и вляза в Boot Manager-а, флашката на която съм свалил Windows-а не е засечена. На екрана се показват само хард дискът, ссд-то, ако не се лъжа имаше още две опции, едната от които беше Network Boot, а другата изобщо не си я спомням. След доста терзания успях да вляза и в Boot Menu-то, като използвах Shift + "Restart" метода, но и там не открих флашката. След още дълги минути на недоумение открих, че все пак флашката ми става видима в Boot Menu-то, ако изляза, съхранявайки промените (F10), независимо дали съм правил такива. След като изляза, натискайки F10, отново лаптопът ме прехвърля в Boot Menu-то и флашката е видима, но когато я кача над всичко останало и изляза, Windows се стартира, както обикновено вместо да ме препраща в инсталационното меню на новия софтуер.
      П.С. Нямам опция Security Boot, появява се единствено, когато се появява и флашката и е "Disabled".
      Ако имате някакви идеи какво се случва, бих бил безкрайно благодарен да ги споделите! 
    • от Roki_03
      Коя OS да избера за компютъра ми и какво трябва да инсталирам за да работи компютъра най-добре?
      HP WORKSTATION XW 4600
      CPU: Intel Core 2 Quad q6600, 2.40 Ghz, 4 ядра
      RAM: 4GB
      GPU: nVidia Quadro FX 3500
      Знам, че не е кой знае къв компютър, но ми върши работа!
    • от bftd
      Здравейте.
      Преди малко спрях superfetch и prefetch услугите, с цел да намаля използването на ram и вдигане на производителност/fps в игрите.
      Влезнах в task manager-а и ram-та, след рестарт на OC, изключване на активираната Eset антивирусна, пак бива използвана на 35/40, понякога 50%. 
      Какво може да ми точи рамта и как да го оправя? Самият windows или..?
      Ръчно спирах процесите eset и търсене, обаче същите веднага се пускат сами...
      Компютърът е с pentium g4600, 4 гб рам и интегрирана видеокарта. Windows 10 x64 pro.
      https://imgur.com/yEXW0Bc
      https://imgur.com/8w0VdMX
      https://imgur.com/8toO1ZR
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.