-
Горещи теми в момента
-
- 2478 отговора
- 29760 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от Ndishev
Здравейте отново.
Никога не съм си представял, че тоьи топ бокс може да ми създава такива проблеми.
Имам 2 въпроса към разбиращите.
1. Как като дам начален екран приложенията да останат активни във фонов режим. Всяко едно приложение се затваря и стартира на ново. Не мога да превключа между 2, 3 приложения. Винаги затваря другото.
2. Закупих си безжична клавиатура и мишка. Свързана е клавиатурата и работи. От настройките нямаше фонетика, но намерих лаут и го инсталирах. Сега са активни "българска фонетична" и "английска САЩ" - системна
Та пише си че превключването става с комбинация ctrl+space но не реагира. Пробвах да оставя с android, google, swiftkey - keyboard и със всички възможни комбинации дори и написаните в инфото на клавиатурите не сменя езика. Та как е възможно да настроя да превключва езиците?
Надявам се да има вече зблъскали се с този проблем и намерили решение.
-
от Ndishev
Здравейте. Закупих си безжична клавиатура и мишка Logitech EX110 опитвам се да ги свържа към Android top box. Ресийвара е с 2 кабела usb и ps2. Ps2 е с првход към usb така, че са включени и двата.
При стаетиране намира клавиатурата която работи безупречно, но каквото и да пробвах мишката просто не тръгва. Не иска да се канектне или е канектната но не върви.
Някой има ли си на идея как да подкарам тази мишка?
-
от Ndishev
Здравейте. Сблъсках се с огромен проблем с подкарването на това чудо.
Прочетох всичко възможно статии кал да се ппдкара к Arena, zamumda, filmi2k и др.) Разбирасе всичко направих като по учебник и не тръгна нито една от добавките.
Някой може ли да каже алтернарива в която може да се гледат филми и сериали online. Разбирасе да е безплатно, че не ми се дават повече пари.
-
от Luna [N.L.R]
Инсталирах си Windows 2000 Profesional SP4 но няма интернет на него...
Влязох в Device Manager и ми казва че Ethernet Controller не работи и че не е бил инсталиран.. предполагам ми иска драйвер за това?
Как да пусна интернет на Windows 2000 PROFESIONAL SP4?
Имам компютър DELUX, HDD 500 GB, CPU Intel Celeron 2.60 GHz 2 core, 4 GB RAM.
На vivacom модем съм...
-
от Vampire_123
Здравейте, моля предложете ми TV Box който ще се ползва за игри, youtube, facebook, браузър и гледане на филми!
-
-
Разглеждащи в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Дарение