marti512 0 Докладвай публикувано 15 октомври 2013 /извинявам се ако съм сбъркал раздела нов съм/Здравейте, ще си купувам конзола и се чудя дали да е xbox 360 kinect slim или ps3 move. То е ясно, че xbox one е най-добрата конзола вече, но е прекалено скъпа. Искам да ми даде вашите съвети каква конзола да си взема и да ми обясните за RHG хака.Не съм наясно много с конзолите до колкото знам е по-добре с повече вътрешен хард. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
quickJO 13916 Докладвай публикувано 15 октомври 2013 2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
capnemo 44516 Докладвай публикувано 15 октомври 2013 /извинявам се ако съм сбъркал раздела нов съм/Здравейте, ще си купувам конзола и се чудя дали да е xbox 360 kinect slim или ps3 move. То е ясно, че xbox one е най-добрата конзола вече, но е прекалено скъпа. Искам да ми даде вашите съвети каква конзола да си взема и да ми обясните за RHG хака.Не съм наясно много с конзолите до колкото знам е по-добре с повече вътрешен хард.2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове