Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Шри Компютърджи

Проблем в Уърд

Препоръчан отговор


Ето тези точкови черти http://prikachi.com/images/460/6679460X.png излязоха от контрол. Как мога да ги махна? Изключих автоматичното им генериране но не помогна - оттогава по нормалния начин не се получават - като напиша *** и дам Enter, но пък след всеки ентър (без звездички) излизат автоматично. Така че след като успея да ги махна как да възстановя нормалното им използване?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това са пунктираните линии между табулаторите.

Погледнете тук, как се изключват.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз съм обяснил че съм ги изключил и тогава полудяха и се появи проблема - вече не се генерираха когато въведа три звездички и Enter, но като дам нов ред произволно се появяваха в най-разнообразни конфигурации (само в този документ). Реших си конкретния проблем като копирах съдържанието на поразения документ и го поставих в нов - оттогава поне не ми оакват така текста, но пък не мога и да ги включа да ги ползвам - вижте

Публикувано изображение

Някакви идеи как да ги включа? Бяха удобни за обособяване на пасажи от текст..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.