Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Anni Hristozova

проблем Nokia C6

Препоръчан отговор


Имам проблем с Nokia C6 и по скоро във влизането в Facebook  ,преди ме изхвърляше и си влизах отново ,сега вече дори при изписването има проблем.Има ли някой който е разрешил същото ? :help wanted3::rolleyes:  Благодаря предварително!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от Велико Русанов
      Здравейте банда.Имам проблем с усилвател Onkyo A-8015.Ползвам го от дълго време и съм доста доволен от работата понеже не ми е даваш дефекти но уви днес като го включих не пработи.....когато го включа в контакта и натисна Power бутона си светнат копчетата но преди се чуваше едно реле дето щтрака а сега не се чува и незнам какъв ми е проблема.Само да вмъкна че до посшвдното изключване на усилвателя всичко си беше ок просто сега като го включих се яви проблема(не се е чувал никакъв шум или изпукало нещо)просто релето не превключва.Та ако може да ми помогнете!!!БЛАГОДАРЯ :)
    • от SStevenSS
      Здравейте на всички.Имам волан за компютъра.Преди време съм го купувал и не съм имал досега проблеми с него.Бачка без грешка.Докато днес ми направи сериозен проблем.Включвам го и всичко си е на 6 бачка си.Обаче по време на игра изведнъж се бъгяса и неможе да завива.Реснах си компа не става.Инсталирах наново драйверите му и пак не иска.Интересното е , че всички копчето по него си бачкат само където не иска да завива.Някой знае ли какво става.Благодаря ви.
    • от Anton Markov
      Здравейте колеги,
      От скоро имам проблем с моята локална мрежа. Имам два последователно свързани рутера и един суич. Връзката междъ тях е следната:
      света -> (switch) TP-LINK TF-S 1005D -> (1st router ip: 192.168.1.1) ZTE ZXHN H118N (има няколко устройства свързани към това устройство) -> (2nd router ip: 192.168.185.1) Linksys WRT54GL (моите устройства като: моб телефон, компютър и лаптоп) 
      Проблема е от около 1 седмица и по някаква причина между 1ви и 2ри рутер отвреме-навреме няма връзка. Дори като е включен кабела идващ от първият рутер към лаптопа или компютъра, пак няма интернет. Но докато съм свързан към WI-FI на първият рутер изведнъж по някое време от нищото идва и спира интернета на вторият. Вторият ми е много важен и не знам как бих работил без него. Надявам се някой да може да ми помогне с намирането на проблема.
    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.