Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

CHavdar1000

Проблем с инсталирането на Movie Maker

Препоръчан отговор


Инсталирах пакета Microsoft Security Essentials от сайта на Майкрософт с легален софтуер съм и още преди да инсталирам програмата и нейните компоненти SkyDrive и  Movie Maker отидох в "Свойства" на приложението на Microsoft Security Essentials и зададох  "Съвместимост"  с  Wndows 7. SkyDrive и останалите се инсталираха добре с нормална икона а  Movie Maker неще не и не и всеки път като отварям  Movie Maker ме пита компютъра "дали искам да разреша тази програма да прави промени на компютъра ми". Защо къде бъркам може ли някой да ми каже? Благодаря предварително!

post-342713-0-24893900-1382673450_thumb. - ETO TAKA ИЗГЛЕЖДА ИКОНАТА НА Movie Maker.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А ти разрешаваш ли му да прави промени? Това е защита на самият Windows, която си я сложил на твърде високо ниво според мен... Аз ползвам една стъпка по-ниско и така не ме пита за щяло и нещяло дали искам да го разреша...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да, разрешавам му всеки път като отварям Movie Maker.

Ама нищо не смятам да си понижавам степента на Защита. Иконата и това че ме пита всеки път "дали искам да разреша тази програма да прави промени на компютъра ми", не е чак толкова голям проблем щом си ми работи програмата няма ядове, питах понеже ми се стори необичайно и дали не съм я инсталирал нещо не както трябва. Мерси за съвета все пак.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.