Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

s_rox9

Въпрос за камерата на Lenovo ThinkPad T400

Препоръчан отговор


Имам Lenovo ThinkPad T400 , който го взех 2 ра употреба , изляза много здрав но има един проблем , когато провеждам видеоразговори с камерата през деня няма никакав проблем , но когато е тъмно камерата показва и изведнъж става черна и когато я угася и я пусна пак работи и пак става черна ... някой може ли да ми помогне 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Гост

Имам Lenovo ThinkPad T400 , който го взех 2 ра употреба , изляза много здрав но има един проблем , когато провеждам видеоразговори с камерата през деня няма никакав проблем , но когато е тъмно камерата показва и изведнъж става черна и когато я угася и я пусна пак работи и пак става черна ... някой може ли да ми помогне 

Включи някаква електрическа настолна лампа близко зад камерата по посока към лицето ти. Явно светлината недостига за добрата работа на камерата. Успех!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А иначе няма ли някакъв друг вариант , мисля да взема от тези камери на Microsoft с HD или Genius , Logitec , при тях дали ще има същия проблем ... 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост

А иначе няма ли някакъв друг вариант , мисля да взема от тези камери на Microsoft с HD или Genius , Logitec , при тях дали ще има същия проблем ... 

Аз Ви отговорих. За друг вариант не се сещам, независимо, че съм убеден в това, което съм написал. Аз съм с "Logitec C270 И на слаба светлина има много добра картина.  Много добре работи и съм доволен. струва около 50 лева доколкото си спомням., или 55. опитайте поне това, което Ви препоръчах за да сте сигурен! При втора камера, която ще е на USB вход, трябва от биоса да забраните вградената, иначе няма да се разбират двете заедно. Вградената винаги ще е с приоритет.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всяка камера си има минимална осветеност която се измерва в lux. Явно твоята е с по-малка граница на чувствителност. В горния коментар са те посъветвали какво да направиш не е задължително да я насочиш към теб въпроса е да вдигнеш светлинния поток (lm).


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мерси за отговорите , а това с БИОС а как ще стане може ли да светнете малко 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост

Мерси за отговорите , а това с БИОС а как ще стане може ли да светнете малко 

Трябва да видиш с кой Fx клавиш + Fn се влиза в менюто на Биос и от там да забраниш вградената камера.  После качваш новите драйвери на закупената камера, след това  системата ще ти поиска да я присъединиш към USB порта и камерата ще се инициализира като нов хардуер долу в систем трея. след това вече си готов за работа. Прочети си ръководството, там пише кои са бутоните за влизане в Биос на компютъра.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мерси много , явно ще се стигне до покупката на някоя хубава камера , че с тази на леновото ... 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Anton Markov
      Здравейте колеги,
      От скоро имам проблем с моята локална мрежа. Имам два последователно свързани рутера и един суич. Връзката междъ тях е следната:
      света -> (switch) TP-LINK TF-S 1005D -> (1st router ip: 192.168.1.1) ZTE ZXHN H118N (има няколко устройства свързани към това устройство) -> (2nd router ip: 192.168.185.1) Linksys WRT54GL (моите устройства като: моб телефон, компютър и лаптоп) 
      Проблема е от около 1 седмица и по някаква причина между 1ви и 2ри рутер отвреме-навреме няма връзка. Дори като е включен кабела идващ от първият рутер към лаптопа или компютъра, пак няма интернет. Но докато съм свързан към WI-FI на първият рутер изведнъж по някое време от нищото идва и спира интернета на вторият. Вторият ми е много важен и не знам как бих работил без него. Надявам се някой да може да ми помогне с намирането на проблема.
    • от User15
      Здравейте имам проблем с каране на колата на бензин. На празен ход си работи нормално, когато тръгна да превключвам забива. Когато колата загрее започва да забива по малко, a на газ си е добре. Някой има ли идея какъв може да е проблема? Колата е NIssan Terrano 2.4.
    • от hong yeonduk
      Лаптопа ми беше много бавен и реших да го сканирам за вируси и си изтеглих една антивирусна. Когато го сканирах ми излизе прозорче с отметка и ме попита дали искам да ми следи и онлайн сърфирането(или нещо от сорта) и аз натиснах да, и след това ми поиска рестарт. След рестарта нямах икони, показва ми че няма връзка с интернет и няма налични връзки. Това на снимката е съобщението което ми излиза.
      Също така каквото и да се опитам да направя(например да проверя за неизправности) ми дава грешка.
      Моля помогнете не разбирам от компютри.(Понеже не знам какъв е проблема най-вероятно категорията на темата е грешна).
    • от Petar02
      Здравейте,           Не успях да намиря друга тема, по моя въпрос и за това отварям нова. Имам лаптоп Lenovo x61 windows 7 home premium. Когато го включа щом ми каже добре дошли става черен екрана и само мишката може да се движи. Така стои и не ми зареждат иконите. Щом дам Ctrl+Alt+Del и отворя Task Manager и изчакам ми се отварят иконите и си зарежда. След изчакване 30 минути при опит за отваряне на controll panel някой път се отваря, но почти винаги забива и се рестартира.
      Лаптопът е закупен втора употреба и е на норвежки, след като не мога да стигна до control panel, ни мога да му сменя и езика.
      Моля за помощ.
    • от Alexandar89
      Здравейте, тъй като ми попадна дъно на изгодна цена, внесено от чужбина, Gigabyte GA-H81M-S2PV REV2. Сокета е 1150, обаче попаднах на интересна информация относно потдържаните процесори или по-конкретно за Intel Pentium G3260 със същият сокет, който до сега използвам. Идилията е следната, за същото дъно като модел само че ревизия 1 този процесор е съвместим в листа с потдържани процесори от сайта на гигабайт, но след ъпдейт на биоса, докато за рев 2 този процесор отсъства. Не се отказах, реших да проуча малко по-подробно и попаднах на  саита  www.cpu-upgrade.com , според който и трите възможни ревизии на това дъно потдържат процесора, като единствено ревизия 1 се нуждае от ъпдейт на биоса, както се вижда на снимката от сайта. Въпроса е на кое да вярвам ? И в този случай означава ли че този процесор няма изобщо да тръгне на това дъно. Благодаря предварително за отделеното внимание.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.