Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Препоръчан отговор


Здравейте днес си преинсталирах компютъра(от win xp към win 7) ,инсталирах всички драйвъри от дисковете но нямам звук моля ако някой знае решението на проблема да ми помогне Дънна платка  Asus P5PL2 Видео карта Nvidia Palit  GT620 2GB

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте днес си преинсталирах компютъра(от win xp към win 7) ,инсталирах всички драйвъри от дисковете но нямам звук моля ако някой знае решението на проблема да ми помогне Дънна платка  Asus P5PL2 Видео карта Nvidia Palit  GT620 2GB

Доколкото вижда затова дъно няма драйвери за Windows 7. От кои дискове си инсталирал и какво по-точно. Видеокартата няма нищо общо със звука.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Влизате в сайта производител и сваляте необходимите драйвери за вашият модел (звукова карта, чипсет, LAN карта).

Възможно е да има и други символи след Asus P5PL2.

Понеже дъното не ново , сваляте за Windows Vista.- ако има такива (като изберете ОС, от падащото меню)

Драйвера за видео картата го търсете в сайта на Nvidia, или от сайта на производителя. (например palit)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте днес си преинсталирах компютъра(от win xp към win 7) ,инсталирах всички драйвъри от дисковете но нямам звук моля ако някой знае решението на проблема да ми помогне Дънна платка  Asus P5PL2 Видео карта Nvidia Palit  GT620 2GB

 

http://www.asus.com/Motherboards/P5PL2E/#support

С драйверите от Vista ще стане.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 Нямам звук на   компютъра от няколко дни моля помогнете...Дънна платка.Gigabyte GA-945GCM-S2L  (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)Видео карта NVIDIA GeForce 9500 GT  (1024 MB)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 Нямам звук на   компютъра от няколко дни моля помогнете...Дънна платка.Gigabyte GA-945GCM-S2L  (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)Видео карта NVIDIA GeForce 9500 GT  (1024 MB)

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2669#dl

Свали, инсталирай, слушай.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дай снимка Device Manager-Windows 7 за да се види какво липсва.Драйверите за виста-стават и за 7-ца.

http://prikachi.com/images/805/6717805g.png - Заповядай снимката. Искам да оточня че драйвъри имам (всички) и Windows ми показва че произвежда звуци НО не се чуват на уретбата (тя си работи).Мисля че звуковата карта не си съвпада с Windows 7

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

    • от Klin411
      Здравейте имам рутер TP-LINK Archer C2 AC900. Тази сутрин ми светна лампичката за интернета в оранжево и няма интернет... какво означава като светне в оранжево?

    • от Valentin Monov
      Здравейте , купих си нов фотоапарат nikon colop и ми прави проблеми. Като направя снимка на някакъв обект, ръбовете на обекта са назъбени когато се гледа отдалечено снимката във Photoshop. Някой може ли да ми помогне. Благодаря предварително!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.