Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте! Значи проблема ми е следния: закачам hdmi кабела и нито комп-а ми вижда Тв-то, нито тв-то реагира. Тв ми е Lg42la667s, а видеото asus gtx 650. Не е от кабела. Забелязах още нещо, когато кабела е свързан и рестартирам комп-а, след като win7 стартира на десктопа няма нищо, като цъкна с десния бутон на мишката и отида на скрийн рез. имам 2 монитора, единия е lg-то, а другия монитора ми, въпреки това тв ми ми казва,4е няма сигнал?????!!!!

Моля, ако някой има идея за какво става въпрос да драсне един ред, благодаря.

П.с. драйверите на видеото ми са последните излезли.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Откъде си сигурен, че не е от кабела? Тествал ли си го на друго място?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кажете и какви настройки сте задал на видеокартата.

Картата би трябвало да има два DVI изхода.В момента мониторът ви е вързан за единият от тях,нали така? Свържете го към другият,и вижте какво ще стане.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кажете и какви настройки сте задал на видеокартата.

Картата би трябвало да има два DVI изхода.В момента мониторът ви е вързан за единият от тях,нали така? Свържете го към другият,и вижте какво ще стане.

Всъщност картата ми е това http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX650E2GD5/ монитора ми е свързан през vga порта

Проблема е, че след рестарт виждам тв-то, като екстендед т.е. според комп-а би трябвало да е свързан с тв, да ама не тв ми показва, че няма сигнал

Откъде си сигурен, че не е от кабела? Тествал ли си го на друго място?

Сигурен съм, вързах го към м-тел тунера и нямаше проблем.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвайте в друг вход на телевизора.

Не казахте и какви точно са настройките на видеокартата,освен,че е на extended.Опитайте и опцията Dualview


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Другото, което направих беше да махна видеокартата и да остана само на вградената, директно през hdmi и взе, че се показа картина на тв-то, но когато монитора е закачен и след това закача hdmi-a пак не става.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Другото, което направих беше да махна видеокартата и да остана само на вградената, директно през hdmi и взе, че се показа картина на тв-то, но когато монитора е закачен и след това закача hdmi-a пак не става.

Настройки на картата са. Тя как вижда телевизора?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Настройки на картата са. Тя как вижда телевизора?

Кои от всички 10000 настройки? Картата вижда тв идеално, засича го, но тв не засича комп-а

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако искате по принцип да ползвате външната карта,ще трябва от нейните настройки да действате.

 

Set up multiple displays- Dualview

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кои от всички 10000 настройки? Картата вижда тв идеално, засича го, но тв не засича комп-а

Предполагам си дал на ТВ-то да се свърже към компютъра. Ето един линк. Виж дали всичко е така както тук

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Значи проблема ми е следния: закачам hdmi кабела и нито комп-а ми вижда Тв-то, нито тв-то реагира.

 

 

....

 

 

монитора ми е свързан през vga порта...

Имаш разногласия във въпроса!Каква връзка реално искаш да направиш VGA или HDMI ?От самия телевизор,превключваш ли на съответния вход?

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички, които се помъчиха да ми дадат някакви съвети. Проблема е във видеокартите gtx650. Имат проблем с hdmi изхода. Порових се малко и разбрах, че и други хора имат такъв проблем. Решението засега е dvi to hdmi адаптер, или кабел. Ще се чакат драйвери евентуално, а дано го оправят това, ама надали. Започвам дълбоко да се разочаровам от nvidia, след като имах големи главоболия и с видеото на лаптопа ми, което горя няколко пъти, дори след смяната на видеото, пак същите проблеми. Оказа се, че цялата серия на nvidia 7900go е дефектна!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички, които се помъчиха да ми дадат някакви съвети. Проблема е във видеокартите gtx650. Имат проблем с hdmi изхода. Порових се малко и разбрах, че и други хора имат такъв проблем. Решението засега е dvi to hdmi адаптер, или кабел. Ще се чакат драйвери евентуално, а дано го оправят това, ама надали. Започвам дълбоко да се разочаровам от nvidia, след като имах големи главоболия и с видеото на лаптопа ми, което горя няколко пъти, дори след смяната на видеото, пак същите проблеми. Оказа се, че цялата серия на nvidia 7900go е дефектна!

Така, значи съжалявам, малко за този пост. Първо не серията на gtx650 е дефектна, а проблема се оказа, че понеже картата ми е на първия слот на кутията ми и над изходите има една метална лайсна, която не позволява6е на хдми кабела да влезе напълно. Това беше май целия тъп проблем ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Щом по аналогов начин сте оправил всякакви проблеми,значи всичко е наред.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.