Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Познай за следващия (нов сезон)

Featured Replies

тцък 

забил се е като пирон в кисело мляко и не връща 

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 290,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• не- няква изгъзица на младежите! Не е ли Мая Нешкова и Веско Маринов, не ми я хвали... Печелил е златен медал на регионално състезание по петобой- лека атлетика

• Реджеп Иведик
    Реджеп Иведик

Мога ми А сига !!! Не обича да го / я прекъсват

• Реджеп Иведик
    Реджеп Иведик

Не Гледа често колко е часа, за да му скиват сички готиния часовник

Публикувани изображения

връщам, връщам ... добър човек, нищо лошо не задържа в себе си. ;)

ритва менчето и продължава с урожая

,

• Автор
преди 1 час, VeeeSeLa написа:

ритва менчето и продължава с урожая

задължително точно така!

играе тото

Мисля, че отдавна ме е уцелил джакпота.:)  Обичам да играя много карти, и най-вече белот, както и футбол. Ония Кирилов и той футболист го дава, предизвиквам го на вързано, ако изгуби да спре да пише във форума.

Следващия е имал около десет породи кучета?

Батко ти може да плува и с плавници и без. 5 вида плуваме знам.Най-добре владея делфина.

Обича да ходи по R&B партита?

По всякакви партита обичам. Купонджийка съм. С точната компания е гот навсякъде.

Наясно е със себе си, къде ще почива през лятото?

Със себе си съм наясно, а къде ще почивам не е ясно.

Хващал е риба след това я е връщал във водата?

Мнее, хващала съм една единствена през живота си и тя ще си остане първа и последна. Бях ужасена, черно попче, разперило бодлите си и летящо точно към носа ми. :( Чу ме целия язовир и в 100 км. околията. Риболова не е за всеки. Изглежда лесно, но хич не е така.

Има работещ грамофон и може да си пусне любима плоча?

Май си хванала Костур  Веске, той има бодли, които може да разпери.Добре че не си хванала някоя пираня:giggle1:

Нямам, но си търся античен.Днес си купих обаче ретро касетофон.Касетата не бачка, но ще се ремонтира.

Зимата винаги си прави снежен човек в градината?

B7BE7038-2484-4F94-A81E-44C92A8C9E51.jpeg

преди 6 минути, Valentin46 (Rossi) написа:

Май си хванала Костур  Веске, той има бодли, които може да разпери.Добре че не си хванала някоя пираня:giggle1:

Казаха ми попче, и няма как да не съм го запомнила. Ей нещо такова ... и си имаше бодли и беше ужасно ... Попчета превзеха Дунава - България Днес

Добре, че брат ми дотърча и си спаси телескопа, който аз хвърлих във водата барабар с онова черното, бодливо нещо на кукичката ... 

преди 9 минути, Valentin46 (Rossi) написа:

Зимата винаги си прави снежен човек в градината?

Да, всяка година в градината на родителите ми, докато децата бяха малки ... страхотни моменти, забавни и неповторими. 

преди 14 минути, Valentin46 (Rossi) написа:

Нямам, но си търся античен.Днес си купих обаче ретро касетофон.Касетата не бачка, но ще се ремонтира.

Честито! Явно нямаш с кой да споделиш новите си придобивки и ще трябва да приемем тая твоя мания. /представяш ли си, ако всеки в тоя форум сподели днес какво си е купил, какво ще настане?!/  

Има десетки албуми със снимки отпреди дигитализацията?

преди 2 часа, VeeeSeLa написа:

Честито! Явно нямаш с кой да споделиш новите си придобивки и ще трябва да приемем тая твоя мания. /представяш ли си, ако всеки в тоя форум сподели днес какво си е купил, какво ще настане?!/  

Благодаря!  Хм…. просто гледам да разнообразявам комуникацията със снимки за повече фън.Това, е различно от споделяне. Човек споделя по принцип лични неща, тревоги, споделя трапезата си,живота си.А, че си купил нещо е хвалене. Пожелавам на всеки от този форум да има всеки ден с какво да се хвали.

представяш ли си, ако всеки в тоя форум сподели днес какво си е купил, какво ще настане?!/  

Еми ще надминем Швейцария по икономика, ама едва ли……:)

Има десетки албуми със снимки отпреди дигитализацията?

Чак, десетки….. не че не съм фотогеничен, излишни са според мен.Какво като дойдат гости да им ги тикам в ръцете, и хората да са принудени часове наред да ме гледат как съм си бъркал в носа в новата лада на баща ми. Или майка как ме облякла с пуловера от корекома и решила да го увековечи, че не се знае кога пак ще има долари.

Дава пари на просещи по улиците?

преди 3 минути, Valentin46 (Rossi) написа:

Благодаря!  Хм…. просто гледам да разнообразявам комуникацията със снимки за повече фън.Това, е различно от споделяне. Човек споделя по принцип лични неща, тревоги, споделя трапезата си,живота си.А, че си купил нещо е хвалене. Пожелавам на всеки от този форум да има всеки ден с какво да се хвали.

Моля! Щом за теб е фън ... Нямам какво повече да кажа .. Хвали сА ... 

току-що, VeeeSeLa написа:

Моля! Щом за теб е фън ... Нямам какво повече да кажа .. Хвали сА ... 

Еми хвали се и ти бе мацка. Някой да те е спрял. Или пък не ме чети и не ми гледай снимките. Аз не плащам данък обществено мнение.

преди 15 минути, Valentin46 (Rossi) написа:

Еми ще надминем Швейцария по икономика, ама едва ли……:)

Чак, десетки….. не че не съм фотогеничен, излишни са според мен.Какво като дойдат гости да им ги тикам в ръцете, и хората да са принудени часове наред да ме гледат как съм си бъркал в носа в новата лада на баща ми. Или майка как ме облякла с пуловера от корекома и решила да го увековечи, че не се знае кога пак ще има долари.

Дава пари на просещи по улиците?

Давам.

Следващият е галант?

преди 8 минути, Valentin46 (Rossi) написа:

Еми хвали се и ти бе мацка. Някой да те е спрял. Или пък не ме чети и не ми гледай снимките. Аз не плащам данък обществено мнение.

Хвали се колко щеш, ефира е твой ... За мен грижа не бери ... нямам нужда от хвалби ... те, които трябва си ме виждат и оценят.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Следващият е галант?

Старая се. На моменти безуспешно, за жалост. :(

Може да опази споделено/тайна?

преди 13 минути, VeeeSeLa написа:

Може да опази споделено/тайна?

като те засърби езика, прехапи го! -принцип, на който много държа... и рядко срещано качество за съжаление. 

впечатляват го макар дребни жестове на добро отношение?

преди 6 минути, Уиш... написа:

впечатляват го макар дребни жестове на добро отношение?

По-ценни са ми от всички останали.

Разбрал е, че същественото няма телесна маса и цена?

преди 16 часа, VeeeSeLa написа:

Хвали се колко щеш, ефира е твой ... За мен грижа не бери ... 

Грижи не бера на никой, само плодовете  на собствения ми труд бера Минке. Аз нямам нужда от ефир, но ти и още няколко човека май имате нужда от психолог да ви излекува комплексите.Че цели фермани изписахте за мойте снимки и мойто битие. Ай със здраве Минке!

преди 16 часа, VeeeSeLa написа:

Разбрал е, че същественото няма телесна маса и цена?

Всичко в тоя живот има цена. Колко по-късно узрееш за това толко по-зле за теб.

Често играе белот?

Aха-лилав шушляков анцуг и остри лачени обущета ...непреходен хит :D 

Отглежда някакви животинки,дето все се мъчат да правят "мизерии"? :angry:

Поколението на Марадона, Клинсман, Роберто Баджо, ДжанЛука Виали, Фабрицио Раванели, Ромарио, Роналд Куман, Руди Фьолер, Христо Стоичков. С тях израстнах.За мен те бяха идоли. Примери. Истински спортисти. Мъже.

А сега какво да ги гледам тия гейчета. Като захладнее времето ми тичат с ръкавици по терена. Роналдо на всеки мач си взима личния фризьор като Жени Калканджиева на модно ревю.  Бегай от тука!

Предпочитам да си пусна ,,Бразди,, по БНТ.

Притежава старата двайсетолевка от соца оная жълто червенета май с Георги Димитров беше?

Не. Не би ми вършила работа...

иначе онази вечер гледах Белгия vs. Дания. И много ми хареса играта. А за втория гол победен на Белгия в 2 посред нощ даже виках от радост. А Белгия, защото в екипа им е любимия ми Тиери Анри.

Би си взел кученце чихуахуа, среднокосместо

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.