Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Slid3r

Проблем при стартиране

Препоръчан отговор


Здравейте от няколко дни когато си включвам компютъра и след като зареди надписа на дъното след това зареждаVerifying DMI Pool Data

трябва да изпише Disk Boot from CD/DVD : и да зареди нормално. Но при мен зарежда  Verifying DMI Pool Data ......... След това Disk Boot Falure, Insert system disk and press Enter. Понякога когато го включвам компютъра зарежда всичко 6 но понякога става така и от 10 пускания някъде 1 път зарежда нормално. 

 

HELP!!!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На колко години е харддиска?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проверете кабелите свързващи дъното с харда ако това не помогне изтеглете програмата за диагностика на производителя на диска и го тествайте.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хард диска е със компютъра на около 5-6 години.

Диска е Seagate barracuda 500GB ще видя дали има диагностика за него

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Итеглих го и направих някой от нещата. За сега ни съм изключвал компютъра за да разбера дали има ефект. Значи ако няма ефект е от хард диска и трябва да го сменям ли.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Итеглих го и направих някой от нещата. За сега ни съм изключвал компютъра за да разбера дали има ефект. Значи ако няма ефект е от хард диска и трябва да го сменям ли.

Не е задължително да е от него, но е много вероятно. Провери диска с CrystalDisc Info или подобен софтуер и пусни скрийншот да видим.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Оправих го та проблема не беше в самия диск а във връзката със захранването му моя кабел започва от 4 пинов конектор на този за захранването и имам 2 за 2 хард диска на аз имам 1 хард диск та проблема е че на кабела единия конектор не работи а аз преди време го бях сложил на него и сега го размених и всичко се оправи

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.