Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

peppone1

Забавяне на Internet Explorer и Google Chrome

Препоръчан отговор


Здравейте, инсталирах Windows XP Home SP2, на дъно Asus P2B,Ram memory около 260MB, сменил съм хард диска с втора употреба 40GB/IDE. Програмите работят нормално, но като пусна Internet Explorer и след като напиша втората буква в Google и показва, че има грешка и затваря браузъра, после се обравя, но не може да отвори напълно чуждите сайтове. И затова му свалих Google Chrome, който в началото работеше добре, но сега много бавно търси около 3-4 мин. и блокира. Премахнах антивирусната, но пак е бавен. Иначе другите програми работят нормално. Може ли паметта да му е малко или нещо друго? Хард диска мисля че е наред, тъй като при инсталирането форматира дял C-10GB за 5 мин., а стария диск за 48 часа.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С тази памет просто интернетът ще ти е много зле,какъвто и браузер да ложиш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може ли паметта да му е малко или нещо друго?

10 GB за операционна система са малко. Ако говорим за стандарти към днешно време, големината на целия ти хард би трябвало да се остави за операционна система, освен това е втора употреба и не е възможно да се каже от разстояние какво е неговото качество..Паметта, с която разполагаш според твоите думи е 256 MB , което e невероятно малко.Въобще не те съветвам да влагаш още пари в тази конфигурация. Тя е и физически и морално остаряла. http://www.raymond.cc/blog/battle-of-the-browsers-in-cpu-and-memory-usage/2/ - Разгледай тази статия, за да си избереш браузер, които да ти харчи по-малко ресурси, но най - добре помисли за тотална смяна на сегашната конфигурация и то в най - кратки срокове. Успех.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.