Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

markata99

Малко място в Локален Диск С

Препоръчан отговор


Здравейте,от доста време имам към 1 ГБ Свободно място в Локален Диск С и искам да си освободя още 2-3 ГБ.Общият размер на диска е 15.9ГБ.Пробвал съм много работи и програми но не помага и трябва да трия файлове от папката на Windows ,където не трябва да се бара.Ако някой знае някой начин или програма за почистване на локалният диск ще съм му много благодарен ! С Windows XP съм.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако вземеш да изринеш буклучавите програми дето не ползваш  ще събереш доста място . 10GB с какво ги напълни бре човече ?  Видео,аудио и снимки не слагай на дял "C" или ако ги има  не е лошо да ги преместиш от там. Игричките къде ти се инсталират ? Това 20GB  размера на дяла ли е или на целия твърд диск  защото ако второто  каквото и да направиш  няма да има файда.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Folder Size

Да видиме с тази програма каква е ситуацията на папките в дял С:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Торентите на диск C: ли ги сваляш? Ако е така ги махни. Игрите също не ги инсталирай на диска с операционната система.И се оставя поне 30GB, защото с 15-16 се озовава човек там, където си ти в момента. И 20% свободно пространство е необходимо да имаш на системния диск за дефрагментация след продължителна употреба. И размера на SWAP  файла можеш да го преместиш на диск D:  . http://vmrejata.info/os/windows/399-howto-configure-virtual-memory-amount.html - Чети тук , къде се намира въпросния файл и каква роля изпълнява.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 И размера на SWAP  файла можеш да го преместиш на диск D:  . http://vmrejata.info/os/windows/399-howto-configure-virtual-memory-amount.html - Чети тук , къде се намира въпросния файл и каква роля изпълнява.

Това го прави само ако дял Д е на друг физически диск, иначе ще забавиш системата още повече! Ако компютърната конфигурация е с един твърд диск, тогава този дял НЕ ТРЯБВА ДА СЕ МЕСТИ!!! Можеш само да му определиш един постоянен размер. Защо? Написано е в линка.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.