Премини към съдържанието
Graysun

Проблем с Windows XP след инсталация на Wireless Lite N USB Adapter

Препоръчан отговор


Здравейте, 

 

 

Днес инсталирах Wireless Lite N USB adapter марка TP-LINK модел TL-WN721N както е изписано на котията слагам адаптера и инсталирам драйвърите след това пойска да се растертира след рестарта започна да ми иска парола за влизане в Winodws 

 

User:Gabi

Password: 

 

проблема е че такава парола не е поставяна никога на този компютър затова няма от къде да я знам 

 

OC e Windows XP 

 

Нямам възможност да го прейнсталирам защото баща ми има програми който са му сложени от фирмите с който работи  

 

Мога да влизам в Safe Mod след блъскане по F8 но под Safe mod има

 

Safe Mod with нещо си 

Safe mod with C..... нещо си не запомних какво е  в тези 2те не мога да влизам пак ми иска парола 

 

Опитах се да сменя паролата от сафемод чрез контролния панел и всички други стъпки но не се получи :(

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А пробва ли просто да му дадеш ОК, без да въвеждаш парола?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А пробва ли просто да му дадеш ОК, без да въвеждаш парола?

Хаха, представяш ли си какъв майтап ще бъде. :D И все пак е интерсно, от къде на къде ще иска парола.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нямам възможност да го прейнсталирам защото баща ми има програми който са му сложени от фирмите с който работи...

Първо питай баща ти,дали случайно не е сложил паролата той?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хаха, представяш ли си какъв майтап ще бъде. :D И все пак е интерсно, от къде на къде ще иска парола.

Не е като да не сме го виждали... Понякога в търсене на сложен проблем, се оказва, че е пропуснато да се провери най-простото като решение :D :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да пробвах само с ОК но не става двете полета стават сиви и не може да се пише в тях но не влиза а и както казах никой не му е слагал парола 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да пробвах само с ОК но не става двете полета стават сиви и не може да се пише в тях но не влиза а и както казах никой не му е слагал парола 

пробвайте с интервал и ОК. Пробвайте и като сте на положение за парола да натиснете два пъти контрол+алт+дел и напишете Administrator за потребител и без парола да влезнете.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

пробвайте с интервал и ОК. Пробвайте и като сте на положение за парола да натиснете два пъти контрол+алт+дел и напишете Administrator за потребител и без парола да влезнете.

Сега пробвах и не се получи :( 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сега пробвах и не се получи :(

Кое не се получи? Не можеш да извикаш администраторския потребител или има и там парола?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами пробвах това което ми каза 

bluelight

 

И не се получи или има порола 

Редактирано от Graysun (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами пробвах това което ми каза 

bluelight

 

И не се получи или има порола 

Е тъй де, всички разбрахме какво ти предлага синята светлина, но не разбрах защо ми повтаряш въпроса вместо да отговориш на него? :no-no::shy11::ohmy::whist::eek:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Няма промяна натискам контрол+алт+дел  два пъти пиша Administrator за име и нищо стават 2те полета сиви и това е пробвах и с парола admin и пак не става отново 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Значи работата отива към диск за нулиране на паролата или чиста преинсталация.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преинсталцията не е варянт тук има важни програми и други неща на хард диска  :( 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преинсталцията не е варянт тук има важни програми и други неща на хард диска   :(

Ами пробвай поправка тогава.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от barbuncela
      Здравейте!  Не знам какво да правя!
      Имам два лаптопа, единия в стаята, другия в кухнята. Рутера преди време го смениха тези от Мтел, някакъв HUAWEI, нямам достъп до него. От известно време този в кухнята започна да губи сигнала. Излиза удивителна на иконката за мрежата. Забранявам адаптора на WI-FI, разрешавам го, оправи се, кара няколко минути и пак удивителна! Хванах се за драйверите...и по-стари, и по нови, никаква промяна. Помислих си...мамка му хардуер! Сложих една флашка WI-FI, работи на пушка! Лаптопа е на три метра от рутера, през вратата на кухнята, стени няма.Другия лаптоп в стаята на около 5-6 метра през стената, няма проблем. Преди няколко дена спря нета, някакъв проблем...Реших да се вържа с тоя на съседа...Правим си тази услуга когато някой не си е платил сметката!    Хвана веднага. На 15 метра през 4 стени панел. По едно време нещо се сетих, махнах флашката и включих неговият си WI-FI. Моментално свърза, без проблем! И си работи! Пуснаха нета. Въртях антените на моя, нищо и половина. А онзи в стаята си работи.
      Естествено се обаждам На Мтел и обяснявам случката. Слушах 5 минути музика, обажда ми се мацката и ми обяснява, че са проверили, да включа и изключа рутера и т.н. Тоя номер съм го правила много пъти не става. При тях всичко било наред!?   Тръгна нета за около час и пак удивителната!   Пак се обадих, пак същото, при тях проблем нямало?!?! С този на съседа връзва моментално хем е доста далече!
      Тая сутрин кара 30 минути, и сега съм пак с флашката! Домашния комп дето си е с кабел от рутера, проблем също няма! 
       Не знам какво да правя?                                                                
    • от илия кочев
      Купих си нов но на новия като искам да му инсталирам линдолс ми изписва Windows cannout be installed to this disk. Setup does not support configuration of or installation to disks connected through a usb or IEEE 1394 port. Какво означава?
    • от danaill55
      Здравейте, компютъра ми е Asus и след като го пуснах ми заби, чаках известно време и ми излезе това "Error reading partition table drive 01 sector 0, какво е и какво трябва да правя?
    • от tsvetomir0
      Може ли малко помощ или съвет да ме насочите кам евентуално решение?Благодаря на отзовалите се! Таблет Acer Iconia B1-733-K3G3,  с процесор 4x Cortex-A7 (1.3 GHz), 7.0", 1 GB DDR3L, 16 GB EMMC, Android 6.0 Marshmallow                Таблета работи нормално докато не го изключиш .пробвам да включа и светва екрана с логото на acer и се изключва.така около1ч,1:30ч и да се изключи сам. После го стартирам и трагва нормално да работи,правил сам му хард ресет ама пак го прави този проблем.някои път без да искам го изключвам и влиза в този режим . 
    • от daima
      Не знам. Кое бихте ми препоръчали ? Игри ще играя на него. Имам онзи от замунда ,дето има всички версии в едно,затова питам.минавам на 8.1,щото като съм на 7 ме човърка да го направя на класик тема за уж повече фпс . Инсталирах вируталната машина с windows core ,ама разликата не се вижда ,  B гоогле няма почти нищо, а аз не съм специалист . Може ли да ми обясните по-подробно  това CORE ? компа има вируси и искам да го преинсталирам,също е напрашен.Ще го  карам без актуализации
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.