Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

zawe

Кой модел сокоизтисквачка?

Препоръчан отговор


  Здравейте , мили хора , моля посъветвайте ме кой модел сокоизстисквачка да избера?

 

 http://www.technopolis.bg/b2c/details/829129/P11130404/Sokoizstiskvachka-

 или

 http://megashop.bg/techno/product_info.php?cPath=800221&products_id=818931&rek=5

 

Тази на Таурус е 700W, а на Елеком е 800W, но от друга страна Таурус е по- стабилна и наложена марка .Сокоизтисквачката на Елеком не съм я виждала на живо .Искам да правя сок от магданоз ,както и от твърди зеленчуци-морков цвекло и други.Сегашната ми сокоизтисквачка е на Елеком -300W , много ме изнервя като и сложа 2-3 моркова и то нарязани ,почва да ръмжи и кутийката със сока изхвърча ,моторът забива.

Чакам вашите съвети коя ще ми свърши работа,благодаря ви предварително!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имаме същия Taurus. Миналата година през него минаха петдесетина кила ябълки за един ден и не се оплакваше. Няма да съжаляваш! И моркови сме правили, също без проблем, но е желателно да са нарязани на по-ситно. Иначе като изработка е стабилна машината.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Миналата година през него минаха петдесетина кила ябълки за един ден и не се оплакваше.

Офтопик: как обработвате после сока на ябълките?А иначе аз имам подобна Philips 700W и съм супер доволен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Офтопик: как обработвате после сока на ябълките?А иначе аз имам подобна Philips 700W и съм супер доволен.

Минаваме го през тензух и после в шишета.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Минаваме го през тензух и после в шишета.

Е, той се окислява и потъмнява още докато го изстискваш. Аз затова слагам и тук-там някой лимон, ама това само забавя процеса.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

След като го затворим с месеци го държим затворен и нищо му няма.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите :)  , значи да се насоча към Таурус , нищо не казвате за тази на Елеком , по-мощна е с 100W.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.