Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Kehatoc

Apple Magic Mouse

Препоръчан отговор


Здравейте ! Искам да попитам дали си заслужава да си взема Apple Magic Mouse, ако работя под Windows (за браузване, въобще повечето базови действия) ? Харесва ми като цяло дизайна, захвата и, но ми е интересно дали ще върви добре под Windows 8 (с Bluetooth като флашка) :rolleyes:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А цената???Аз лично не бих дал тези пари, ако ще и това да е последната "мишка" на земята...С какво се занимаваш, за какво ти е тази мишка, както те кара да избереш нея (освен дизайна)?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имах преди време такава мишка, която основно се ползваше под МаcOS и там работи страхотно. Под Windows имах проблем с драйверите или по-скоро липсата на такива. Мишката се разпознаваше като Generic HID Compliant Mouse, а не като Аpple Mouse. Поради това не работеха, ако не се лъжа, повечето от жестовете (Gestures), с които мишката е известна. Сега може да е оправен този проблем, но моят съвет е да провериш първо.

 

Освен това, виж как ще седи в ръката ти. Мишката е доста тънка и ако имаш по-голяма ръка може да не ти харесва толкова много след няколко часа работа.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имах преди време такава мишка, която основно се ползваше под МаcOS и там работи страхотно. Под Windows имах проблем с драйверите или по-скоро липсата на такива. Мишката се разпознаваше като Generic HID Compliant Mouse, а не като Аpple Mouse. Поради това не работеха, ако не се лъжа, повечето от жестовете (Gestures), с които мишката е известна. Сега може да е оправен този проблем, но моят съвет е да провериш първо. Освен това, виж как ще седи в ръката ти. Мишката е доста тънка и ако имаш по-голяма ръка може да не ти харесва толкова много след няколко часа работа.

Няма какво да добавя...И към автора, щом държиш да е Aplle, то я взимай...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.