Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте,

 

инсталирах наскоро WAmp,  но имам проблем със страниците, които са извън index:

 

Warning: require(..../public_html/libs/Smarty.class.php): failed to open stream: No such file or directory in 

 

Fatal error: require(): Failed opening required '...../public_html/libs/Smarty.class.php' (include_path='PEAR/') in

 

предполагам трябва да направя промени в Php.ini И от там да задам smarty, но не намирам как...

 

Благодаря предварително.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

http://www.smarty.net/docsv2/en/installing.smarty.basic

 

Example 2.4. Add the library path to the php.ini file

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Paths and Directories ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; *nix: "/path1:/path2"include_path = ".:/usr/share/php:/usr/local/lib/Smarty-v.e.r/libs/"; Windows: "path1;path2"include_path = ".;c:phpincludes;c:webrootlibsSmarty-v.e.rlibs"
 
Редактирано от zarere (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

мерси за отговора, но как да добавя това като  файл, с такъв път при мен изобщо не съществува?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

мерси за отговора, но как да добавя това като  файл, с такъв път при мен изобщо не съществува?

Ами добавяте вашия път, какво толкова сложно има

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ами там е проблема, за мен проблем, че не знам кой файл и къде да до потърся


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ами там е проблема, за мен проблем, че не знам кой файл и къде да до потърся

php.ini

Оставам на вас да го намерите

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

явно нещо аз не се изразих какво и как, но благодаря все пак 

в php.ini трябва да добавя път за smarty?  

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

явно нещо аз не се изразих какво и как, но благодаря все пак 

в php.ini трябва да добавя път за smarty?  

ТОчно така. Намирате пътя в който се намира проблемния файл и го добавяте в Include_path

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да благодаря, намерих файла, всъщност през цялото време съм го гледал, но не можех да го видя, но дори като го добавих:

 

include_path = "D:/SEAJOBS/source/public_html/libs/Smarty.class.php"

 

резултата е същия

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да благодаря, намерих файла, всъщност през цялото време съм го гледал, но не можех да го видя, но дори като го добавих:

 

include_path = "D:/SEAJOBS/source/public_html/libs/Smarty.class.php"

 

резултата е същия

Вие не сте прочел какво написах!!!

 

ТОчно така. Намирате пътя в който се намира проблемния файл и го добавяте в Include_path

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от PopPop
      Здравейте!
      Имам нужда от малка консултация. Мой близък започна да се занимава с програмиране и съвсем в началото, с акцент върху PHP и JS. Има проблем с решаването на няколко задачи и реших да потърся помощ тук при вас. Предполагам, че няма да отнеме повече от 2-3 часа и разбира се ще заплатя за услугата. Подробностите можем да уточним на лични. Благодаря за отговорите предварително!
    • от zhekata
      Здравейте колеги, от скоро се занимавам с php и по-точно със Symfony и реших да направя един прост проект на него, но имам проблем с задаването на роля user на потребителите който се регистрират. Някой ще може ли да ми каже къде ми е грешката?
      Това е user модела:   https://pastebin.com/cHj7J0Qw
      Това е  userController-а: https://pastebin.com/pyB2Kd6K
      А това е грешката която ми дава Symfony-то:
       

    • от Lubo81
      Здравейте , програмисти !   Ако имаме в база данни примерно за писани 2 мин и 30 сек , които ги имаме в index.php , и брояч javascript то при рефреш на страницата ще се рестартира ли брояча и ще "помни " до къде е стигнал ? Благодаря Ви !!! 
    • от c3p0
      Програмен код на php, чрез който се изпраща e-mail с определено съдържание на определен адрес ?
    • от Кристиян Йорданов
      Здравейте,
      Проблема ми е следния искам да направя Cloud в който всеки човек да може да се регистрира и да качва своите файлове обаче да не може другите потребители да виждат файловете на даден потребител. С други думи само той да може да си го вижда моля дайте Totorial или код благодаря ви.
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.