Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте,

 

инсталирах наскоро WAmp,  но имам проблем със страниците, които са извън index:

 

Warning: require(..../public_html/libs/Smarty.class.php): failed to open stream: No such file or directory in 

 

Fatal error: require(): Failed opening required '...../public_html/libs/Smarty.class.php' (include_path='PEAR/') in

 

предполагам трябва да направя промени в Php.ini И от там да задам smarty, но не намирам как...

 

Благодаря предварително.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

http://www.smarty.net/docsv2/en/installing.smarty.basic

 

Example 2.4. Add the library path to the php.ini file

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Paths and Directories ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; *nix: "/path1:/path2"include_path = ".:/usr/share/php:/usr/local/lib/Smarty-v.e.r/libs/"; Windows: "path1;path2"include_path = ".;c:phpincludes;c:webrootlibsSmarty-v.e.rlibs"
 
Редактирано от zarere (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

мерси за отговора, но как да добавя това като  файл, с такъв път при мен изобщо не съществува?

Ами добавяте вашия път, какво толкова сложно има

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ами там е проблема, за мен проблем, че не знам кой файл и къде да до потърся


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ами там е проблема, за мен проблем, че не знам кой файл и къде да до потърся

php.ini

Оставам на вас да го намерите

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

явно нещо аз не се изразих какво и как, но благодаря все пак 

в php.ini трябва да добавя път за smarty?  

ТОчно така. Намирате пътя в който се намира проблемния файл и го добавяте в Include_path

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да благодаря, намерих файла, всъщност през цялото време съм го гледал, но не можех да го видя, но дори като го добавих:

 

include_path = "D:/SEAJOBS/source/public_html/libs/Smarty.class.php"

 

резултата е същия

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да благодаря, намерих файла, всъщност през цялото време съм го гледал, но не можех да го видя, но дори като го добавих:

 

include_path = "D:/SEAJOBS/source/public_html/libs/Smarty.class.php"

 

резултата е същия

Вие не сте прочел какво написах!!!

 

ТОчно така. Намирате пътя в който се намира проблемния файл и го добавяте в Include_path

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.