Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×
KorteZ

Странен проблем с iPhone 5s и връзка към Wi-Fi интернет

Препоръчан отговор


Здравейте,  имам следният странен проблем с iPhone 5s. Когато въпросни телефон ползва интернет през Wi-Fi и някой звънне или искаш да се обадиш телефона блокира и единствения изход е ре старт.  Ако ползваш интернет през 3G  няма проблем може да звъниш и да те търсят всичко си работи ОК.

  Но най-странното е, че телефонът прави това само в офис, другаде където и да ползваш интернет през Wi-Fi работи нормално – в заведение, в къщи работи. В фирмата има поне още десетина смартфона с Android и два три iPhoneработя нормално без проблем Wi-Fi мрежата.

 

  Сложих отделен рутер който прави отделна мрежа от общата (и само този  телефона я ползва) която е в фирмата и пак след известно време – около час, два почна да блокира.

 

Някой сблъсквали се е с този проблем? :ohmy:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Освен да си ресетнеш мрежовите настройки друго едва ли може да направиш в повече. Случайно да го ползваш с турбо сим ?

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не ползва се със нано сим. Ако тряб да взема някой по добър рутер защо в момента позвам tp-link tl-wr740g?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не ползва се със нано сим. Ако тряб да взема някой по добър рутер защо в момента позвам tp-link tl-wr740g?

Ако и след ресет не се оправи нищо не можеш повече да направиш. Дано в следващия ъпдейт да го нямаш този проблем. Съмняваме да е от рутера но даже и да е от него ... телефона също трябва да има някой бъг щом изпада в такова състояние от външни устройства.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема е, че го прави само в офиса, навсякаде другаде си работи нормално. Но в офиса закачили се към Wi-Fi мрежата и решишли да се обадиш и блокирва трабва да го исключиш и пак да го включиш. А другаде кадето и да ползвам Wi-Fi телефона си работи нормално.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това го разбрах от първия ти пост. Не разбрах дали си ресетна мрежовите настройки само ? И дали след това проблема остава.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.