Премини към съдържанието
Последвайте Kaldata.com в Google Новини за да научавате първи най-интересните новини! ×
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор

Здравей,ако говориш за http://nikem-bg.net/magazin.php то сайта е коректен.Поздрави!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като прочетеш малко темите, които са публикувани за закупуване на нови конфигурации ще разбереш... Тия търсачки не ядът хора ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всеки има право на грешки няма безгрешни хора, това че са убаркали нещо не е всеки път ,а са малко случай чел съм много теми за тях и само 3 отрицателни мнения. Като поръчвах моето пц бяха ми сложили 1 гигабайт версията на видеокартата и просто им я пратих и ми пратиха мойта. Бързи и коректни са за мен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От там съм пазарувал 3 пъти. Пратиха ми грешна рам памет. Работи. Монитор, дъно и процесор без забележки. В една тема бях чел, че на едно момче погрешно му пратили по-добра кутия от тази, която поръчал. Стават грешки, казал таралежа и слязъл от кактуса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами, да ви кажа, аз не съм пазарувал от там. Пазарувам от Sky, обичам ги. И при мен имаше изцепка, но не магазина беше виновен. Неработещ диск WD Blue 500 GB. Смениха го веднага, до ден днешен всичко е ОК.Ако тръгнем да търсим, то няма да намерим магазин или служба или учреждение, абе каквото и да е, за което да няма негативно мнение. Въпроса е какво е общото.За Никем - ниски цени (прекалено), правят грешки от време на време, но и се стремят да ги оправят. Като цяло са коректен магазин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...