Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Grahovski

Проблем - неизвестен

Препоръчан отговор


Значи много се надявам някой да помогне. Проблема е следния.

Видеокартата ми е NVIDIA GeForce GTX 470 и е свързана с тлевизора с DVI кабел и преходник към HDMI. Работи си безпроблемно няколко месеца и после в един момент ми изписа, че няма сигнал. Реших, че се е прецакал порта и го включих на другия. И там работи извесно време и отказа. Включих го на друг TV но там работи само два дни и изписа същото. Като е включен кабела пише, че няма сигнал, като го изключа пише, че е изваден. Смених кабела и конектора- същото.

Крайния резултат е следния. Видеокартата вкл. в монитора работи, в TV - не. HDMIтата в които е била включвана не работят и с друг комп, пробвах, но HD приемника вкл. в тях си работи.

Та ако някой има идея защо какво и как да казва.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Та ако някой има идея защо какво и как да казва.

Това малко не го разбрах, но както и да е. Добре ли си нагласил конекторите към портовете? Вероятно проблема може да е в HD приемника или да е програмиран за време да приема сигнала. Според мен, не трябва да ти играе такива проблеми като вържеш един път да си приема сигнала винаги.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това малко не го разбрах, но както и да е. Добре ли си нагласил конекторите към портовете? Вероятно проблема може да е в HD приемника или да е програмиран за време да приема сигнала. Според мен, не трябва да ти играе такива проблеми като вържеш един път да си приема сигнала винаги.

Да може да е малко неясно. HD приемника включен в HDMI портовете на телевизора работи безпроблемно. Видеокартата включена в същите HDMI портове на телевизора не работи, изписва, че няма сигнал. Същата видеокарта вързана към монитора си работи. Но на който HDMI порт е била включвана видеокартата след това не работи и с други компютри, но работи с други у-ва като HD приемника или фотоапарата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз съм вързвал лаптоп към ЦРТ монитор, но аз нямах такива проблеми вероятно може да не сте задали от настройките на дисплея да излъчва сигнал  към други устройства напр. телевизор  (ТВ). Ако сте с Win7,8 отворете центъра на диспля като идете с десен бутон на десктоп>Properties>Display(Долу в ляво)>Connect to Projector в ляво средата (свързване към проектор). За WinXP пак е от настройките също но там малко по различно не помня точно как беше там.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Опитайте преинсталация на драйверите и.Сложете най-новите налични драйвери.Сложете по-стари такива,каквито намерите.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това с драйверите го пробвах, настройките също ги проверих.Както казах работи два дни и с друг ТВ преди да изпише, че няма сигнал.Затова се чудя дали видеокартата не прецаква HDMI-тата, но пък у-ва различни от компютър работят на същия HDMI порт.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.