Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте! В хедъра съм сложил банер за реклама, но стои в момента от дясно и над хедъра, а аз искам да е в дясно срещу хедъра,, и също така искам да си сложа и от ляво на хедъра същият банер за реклама.
Използвам платена тема и имам опция от админ панела за Custom CSS и от там мога да настроя всичко но все още не знам как, и се надявам да ми помогнете. Тези банери които искам да сложа ще са за БЕЗПЛАТНА реклама от желаещи за период от 1 седмица. Сайта е нов и има 20-30 уникални и близо 600 импресии. Та ако някой помогне адекватно ще има шанс ако има желание и сайт да си сложи реклама. Но това чак като настроя моите неща. Сайта няма да го обявявам тук за да не бъде като реклама. Който иска да помогне може да пише тук, а за реклама след това на ЛС.
Благодаря предварително!
Работя с WordPress най - нова версия

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Бих пробвал така:

#banner{	float: right;}
... но зависи от темата - може и да не се получи.
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Бих пробвал така: 

#banner{	float: right;}
... но зависи от темата - може и да не се получи.

 

Здравей! Пробвах, но въобще не помръдва.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може ли примерен код?

 

Здравей, това съм сложил в Custom CSS , че имах проблем с номерата на страниците, не се показваха цветовете и ето го кода.

 
.page-numbers.dots { 
background: #06AFE4;
}
 
И преди използвах код за хедъра да е в средата, но сега нямам нужда от него
ето и кода :
 

#logo{width:96%;}

Редактирано от Weezyworld (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Доколкото разбирам, искаш да имаш следната подредба на един ред : банер-хедър-банер?Ако е така, просто ги сложи всеки в един опаковъчен div, после всяко нещо в отделен div и стилизирай главния с {display:inline;}

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Доколкото разбирам, искаш да имаш следната подредба на един ред : банер-хедър-банер?Ако е така, просто ги сложи всеки в един опаковъчен div, после всяко нещо в отделен div и стилизирай главния с {display:inline;}

 

Точно това искам, но от CSS хабер си нямам, аз съм по HTML

К'во ще кажеш да дадеш кода на страницата или линк към сайта.

 

www.lilwaynebg.com заповядай! Не го постнах за да не стане реклама

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 



 


Публикувано изображение
 


Публикувано изображение








 

Тю, изложих се :D

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

 

 

Публикувано изображение

 

Публикувано изображение

 

Тю, изложих се :D

 

Кода който ми даде не стана, а сега това което си направил на снимката не мога да направя нищо с него?

Аз го вкарам кода от CUSTOM CSS в самата тема, а не от файловете? Да не е там проблема?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кода който ми даде не стана, а сега това което си направил на снимката не мога да направя нищо с него?Аз го вкарам кода от CUSTOM CSS в самата тема, а не от файловете? Да не е там проблема?

Вероятно, просто пробвах какво ще излезе ако вкарам логото преди останалите елементи на хедъра, но вътре в описанието му, ама стана миш-маш. Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вероятно, просто пробвах какво ще излезе ако вкарам логото преди останалите елементи на хедъра, но вътре в описанието му, ама стана миш-маш.

 

Някакви други варианти? Просто това ме тормози от месеци.. Няма кой да ми каже как да стане..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ммм, имаме си няколко човека напред в програмирането, проста ще трябва да напишат как да направиш logo right site of header за конкретният сайт.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ммм, имаме си няколко човека напред в програмирането, проста ще трябва да напишат как да направиш logo right site of header за конкретният сайт.

 

Надявам се да помогнат.. :)Ще проверявам темата редовно и дано да стане!Благодаря предварително!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Виж и тук. Става въпрос основно за променяне размерите на елементите, но има варианти в които логото и останалата част от заглавката са в различни позиции помежду си. И има и кода в суров вид.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

 

 

Имай предвид, че на 1024px ширина банерът ти е скрит, ако не си го видял.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Колегата е видял решението. Може да се наложи да оразмериш картинката на логото и банера. Особено отстоянието на логото от банера да не е  толкова много пискели.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

 

 

Имай предвид, че на 1024px ширина банерът ти е скрит, ако не си го видял.

 

Малко по - подробно? Извинявай за което!

 

П.С - Логото и банерите са ми правени от различни хора срещу заплащане.. не разбирам от фотошоп и ако трябва нещо да се прави ще стане доста сложно..

Редактирано от Weezyworld (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Малко по - подробно? Извинявай за което!

 

Махаш "clearfix" класа от div-а на банера, и добавяш margin-top: 30px в css-а - оградено е с червено.

Това е грубо наместване - ще трябва да видиш как да си го настроиш по-фино.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Махаш "clearfix" класа от div-а на банера, и добавяш margin-top: 30px в css-а - оградено е с червено.

Това е грубо наместване - ще трябва да видиш как да си го настроиш по-фино.

 

Заемам се! Благодаря ти, надявам се ако нещо не успея, да мога да попитам? :) Че малко станах нахален :)

П.С - Ако направя това което си написал, на 1024рх ширина ще си вижда ли банера?

Редактирано от Weezyworld (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

П.С - Ако направя това което си написал, на 1024рх ширина ще си вижда ли банера?

 

Не.

Сега са уморен да гледам какво скрива банера.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не.

Сега са уморен да гледам какво скрива банера.

 

Добре, благодаря! Ако случайно ти остане време да хвърлиш едно око, ще съм ти благодарен!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кой браузър ползвате? Повечето инструменти за разработка (вградени в браузърите) имат възможност да покажат мерките на прозореца (или да наложат определени мерки), така че да се види дали при определена ширина нещата са както трябва.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ам, имах предвид margin-а между банера и логото, иначе показването на самите размери на елементите се оразмерява автоматично съобразно резолюцията на монитора, съотношението на страните и браузера, който го отваря. Но като по начало не е съобразено разстоянието то без значение на чий монитор се показва и браузер се отваря, все ще си показва широка цепка.  май гледах някъде зададен margin от над 200 пиксела или поне с такава ширина го оразмеряше при мен. После ми се доспа и на мен :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.