Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Емилио Радостинов

Въпрос за сд

Препоръчан отговор


Здравейте колеги.Имам проблем с музиката на колата и се надявам да ми помогнете.Музиката в колата ми е с бас туба pioneer 12 и усилвател blaupunkt 400вата а сд ми беше старо jvc 4х45 вата без мп3 и музиката беше страшна с супер бас и свиреше много чисто но си взех ново оригинално сд pioneer deh 4000ub 4х50вата с цел да ползвам usb но се случи нещо странно от както сложих новото сд тубата си загуби баса и се чува доста тихо а като усиля над 30 започва да пращи и е чного гадно а с старото сд съм усилвал до 50 и свиреше чисто без проблеми.Благодаря предварително!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Причината може да е неправилно свързани връзки,към усилвателя или объркани настройки на усилвателя.От форума не може да се види,освен да се предполага... :top secret2:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами то само сд-то съм сменил друго не съм пипал от както си е сложена музиката.Ако направя снимков матерял на връзките ще помогне ли поне малко?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.