Емилио Радостинов 2 Докладвай публикувано 29 ноември 2013 Здравейте колеги.Имам проблем с музиката на колата и се надявам да ми помогнете.Музиката в колата ми е с бас туба pioneer 12 и усилвател blaupunkt 400вата а сд ми беше старо jvc 4х45 вата без мп3 и музиката беше страшна с супер бас и свиреше много чисто но си взех ново оригинално сд pioneer deh 4000ub 4х50вата с цел да ползвам usb но се случи нещо странно от както сложих новото сд тубата си загуби баса и се чува доста тихо а като усиля над 30 започва да пращи и е чного гадно а с старото сд съм усилвал до 50 и свиреше чисто без проблеми.Благодаря предварително! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Димитър 59 3965 Докладвай публикувано 29 ноември 2013 Причината може да е неправилно свързани връзки,към усилвателя или объркани настройки на усилвателя.От форума не може да се види,освен да се предполага... Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Емилио Радостинов 2 Докладвай публикувано 29 ноември 2013 Ами то само сд-то съм сменил друго не съм пипал от както си е сложена музиката.Ако направя снимков матерял на връзките ще помогне ли поне малко? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Филипов 4365 Докладвай публикувано 30 ноември 2013 Сервизи за теб няма ли? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове