Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

polaana

Пълно деинсталиране на Opera в Минт 13 LXDE

Препоръчан отговор


Здравейте, искам да деинсталирам Операта напълно и да направя чиста инсталация, но не успявам. Пробвах от софтуерния мениджър и през терминала с:

sudo apt-get purge opera*

но при новата инсталация пак ми се появяват старите настройки. С MInt 13 LXDE съм и HOME ми е на отделен дял.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Защо просто не изтриеш конфигурационната папкта на опера ?Погледни във $HOME/.opera или %$HOME/.config/opera ,$HOME/.local/share/opera

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мисля, че както под Windows, така и под Linux, Opera се държи по сходен начин - ако при инсталацията се зададе да не ползва повече от един профил, цялата информация ще бъде в инсталационната папка, а в противен случай - в съответната папка за всеки потребител. Във втория случай информацията не винаги се изтрива при деинсталиране.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.