Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Препоръчан отговор


Добър ден! Ще си взимам нов телевизор, но се чудя кой от тях :/ Бих се радвал, ако кажете някакви особености, които знаете за тях. Дали е хубаво качеството на картината.. субтитрите на бг дали ще са ок и т.н Сложил съм да не е смарт не виждам голям смисъл, ако знаете по-добри оферти за (32", Full HD 1920*1080 и до 650лв) моля кажете  :)

Благодаря предварително!

http://www.technopolis.bg/b2c/details/12362/P11090104/Televizor-LG-32LN5400-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/details/14476/P11090104/Televizor-PANASONIC-TX-L32EM5E-LED

http://www.technopolis.bg/b2c/details/15345/P11090104/Televizor-PHILIPS-32PFL3158H-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/details/14505/P11090104/Televizor-PANASONIC-TX-L32EM6E-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/details/12045/P11090104/Televizor-SAMSUNG-UE-32F5000-LED

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Напълно нормален ТВ. Няма излизашни екстри, които оскъпяват модела допълнително.Има възможност да го свържеш към компютъра и да го използваш и като монитор. Приятел има подобен модел и е страшно доволен.

 

Виж само като го купуваш какво покрива гаранцията.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Много добър избор за тия пари - няма никакъв проблем с българските субтитри през собствения му плеър, а картината му е по-добра от сума ти и по-скъпи модели.

Иди и го пробвай!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Съжалявам не е само този другите линкове не искат да излязат :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Опитай пак.

Пак LN5400.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ох шрифта беше виновен да сега са всички :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Е, след като вече си готов със списъка, ще ти предложа ... първия.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Някакви други мнения или забележки?  :(

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Отиди в магазина, разгледай всичките, между които се колебаеш, и вземи този, чиято картина ти харесва най-много. Вземи си и една флашка с 2-3 филма със субтитри в различни формати, и виж дали ще ги разчете, и как се виждат субтитрите.

След като не държиш на разни Smart екстри - това е достатъчно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от georgi999
      здравейте приятели може ли някой да ми каже как мога да създам десктоп приложение с джава и каква програма да си изтегля на която да се пише, и каква да бъде темата на приложението ,благодаря предварително 

    • от Georgi Kirchev
      Здравейте , дадоха ми да правя курсова задача по Визуално програмиране , но не мога да я направя , а имам срок до четвъртък - 10.01.2019 
      програмираме със Visual Studio 2010/13 на MFC Standart , Single Document 
      Ще съм изключително благодарен , ако някой успее да ми помогне. 

      Условието е следното: 
      Да се състави еднодокументно приложение с архитектура документ - изглед.
       - Добавете бутон който трябва да активира функцията , както и елемента Hello от менюто 
       - Добавете контекстно-ориентирано меню към програмата , което използва падащо меню Help като скрито

      Във файл да се съхраняват и четат данни, които да се въвеждат чрез диалогова кутия , която се вика чрез 
       - ляв бутон на мишката.
       - опция от менюто .
       - клавишни ускорители.
       - бутон от инструменталната лента.
      В диалоговата кутия да има:
       - текстово поле за въвеждане на текст.
       - рамка със списък за шрифтове.
       - групова рамка.
       - бутон за приключване.

      Предварително благодаря , ако някой се захване да ми окаже помощ. 
       
    • от altec
      здравейте хард диска ми по точно дял D се изтрива от само себе си с 3 хард диска съм не са ми правили проблеми проверени са на sentinental pro нямат лоши сектори ... когато си заключа компютъра за 2-3 часа и след това пиша си паролата отключва се и искам да отворя някоя игра примерно cs:go (който е записан в дял D) ми изписва "проблем в прекия път устройството или мрежовата връзка към които сочи прекия път "cs:go" не са налични уверете се че дискът е правилно поставен или че мрежовият ресурс е наличен и опитайте отново" пускам си антивирусната  avg  да сканира но нищо не открива и spyhunter съм пробвал пак нищо... ако имате някакви предложения за решаване на праблема оставете един коментар забравих да напиша че като го рестартирам компютъра и дяла пак се показва (предложете нещо без преинсталация че ме мързи 
    • от tishkoz
      Здравейте! Имам следния въпрос към вас.. Как да свържа домашното си кино към телевизора(трябва ми единствено и само да изкарам звук)!Ще покажа снимки на входове и изходи на двете неща 
      П.с телевизора няма 3.5мм букса за слушалки
      Дом.кино Panasonic SA-PT160 http://prikachi.com/images.php?images/779/9457779J.jpg 
      ТВ-LG43uj620v- http://prikachi.com/images.php?images/780/9457780P.jpg
    • от Alexandar Jelev
      Здравейте, искам  да попитам някой може ли да ми помогне за курсовата задача, ще му бъда изключително благодарен? :)
      Задачата е следната:
      Съставете програма с функции за:
      а) Въвеждане от клавиатура във файл и в масив ( чрез добавяне) данни за автобусни превози ( до 35 ) - Автогара Варна: маршрут, дата (1 до 31), номер на автобуса, фамилия на водача, брой пътници, цена на съответните билети, обща сума на билетите - през месец юли. Извеждане текущото съдържание на масива (файла) на екран;
      б) Извеждане на екран справка за всички превози през избран ден от месеца ( със запитване за нова справка);
      в) Извеждане на екран номерата на автобусите и общата сума на билетите от превозите, извършени с тях, подредени в низходящ ред по сумата.
                   Главна функция main() -с меню  за избор на функции и проврка за състоянието на данните.  Използване на функции с предаване на параметри.
       
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.