iliqvelkov 0 Докладвай публикувано 6 декември 2013 Здравейте . Свалих си counter-strike 1.6 на windows 8 инсталирах я , но като я пусна ми изписва : Fatal Error Availabe memory less than 15MB!!! -1 . Какво означава това и как мога да го оправя ? Благодаря предварително ! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
techmaniac 11275 Докладвай публикувано 6 декември 2013 Здравейте . Свалих си counter-strike 1.6 на windows 8 инсталирах я , но като я пусна ми изписва : Fatal Error Availabe memory less than 15MB!!! -1 . Какво означава това и как мога да го оправя ? Благодаря предварително ! С какви характеристики е компютъра ? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Greak 993 Докладвай публикувано 6 декември 2013 (редактирано) Здравейте . Свалих си counter-strike 1.6 на windows 8 инсталирах я , но като я пусна ми изписва : Fatal Error Availabe memory less than 15MB!!! -1 . Какво означава това и как мога да го оправя ? Благодаря предварително ! Отваряй я като администратор. Ако пак не стане пусни Compatibility до Windows XP + администратор. Някои CS-си го изискват. Редактирано 6 декември 2013 от Greak (преглед на промените) 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
iliqvelkov 0 Докладвай публикувано 6 декември 2013 С какви характеристики е компютъра ?4 ядрен процесор Intel8gb RAM 750gb HDDIntel® HD Graphics Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
techmaniac 11275 Докладвай публикувано 6 декември 2013 4 ядрен процесор Intel8gb RAM 750gb HDDIntel® HD GraphicsИзпълнете това което ви посъветва колегата. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
iliqvelkov 0 Докладвай публикувано 6 декември 2013 Изпълнете това което ви посъветва колегата.Отворих го като администратор , но пак същото . "Compatibility до Windows XP + администратор."- това не знам как се прави . Извинете ме за невежеството ми . Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Greak 993 Докладвай публикувано 6 декември 2013 Отворих го като администратор , но пак същото . "Compatibility до Windows XP + администратор."- това не знам как се прави . Извинете ме за невежеството ми . Десен бутон на exe-то > propertiles > Compatibility > и там се вижда, не помня точния текст. И отдолу Open as Administrator > тикче. 3 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Sa3ana3a 940 Докладвай публикувано 7 декември 2013 Компютърът ви е достатъчно мощен за CS:GO която сега по празниците най-вероятно ще падне до 5 лева в Стиим.(Тя даже беше паднала до толкова преди няколко дни, сигурен съм, че ще падне отново.)Няма смисъл да играете толкова морално остаряла версия като 1.6 която не е поддържана от производителя. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
iliqvelkov 0 Докладвай публикувано 7 декември 2013 Десен бутон на exe-то > propertiles > Compatibility > и там се вижда, не помня точния текст. И отдолу Open as Administrator > тикче.направих всичко както трябва , но като влезна в играта :1.От двете страни има значителна черна площ ..Играта не се отваря на целия екран.2.Не може да влезе в сървърите . Зарежда няколко секунди и отново връща във Favorites . Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Sa3ana3a 940 Докладвай публикувано 7 декември 2013 Играта не е оптимизирана за сегашния софтуер и хардуер! Как не можеш да го разбереш? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
RadosLav Penev Spensnqta 1 Докладвай публикувано 18 декември 2013 направих всичко както трябва , но като влезна в играта :1.От двете страни има значителна черна площ ..Играта не се отваря на целия екран.2.Не може да влезе в сървърите . Зарежда няколко секунди и отново връща във Favorites . Колега търси в ЗАМУНДА CS for all windows или нещо от сорта беше не помниа и тои не потдуржа openGL (windows8) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
KOCKAR 244 Докладвай публикувано 18 декември 2013 Играта не е оптимизирана за сегашния софтуер и хардуер! Как не можеш да го разбереш?С подобна конфигурация съм и си я разцъквам без проблеми , ЦС:ГО някои не я харесват лично и на мен не ми прави чак какво впечатление докато в ЦС 1.6 си остава класика и най-доброто че си я играеш с българи освен това се знаят всички места като в мапо-вете и разни трикове може да е боза , но gameplay - а за мен си остава един от най-добрите на Valve. Здравейте . Свалих си counter-strike 1.6 на windows 8 инсталирах я , но като я пусна ми изписва : Fatal Error Availabe memory less than 15MB!!! -1 . Какво означава това и как мога да го оправя ? Благодаря предварително ! Пич натисни това което са ти казали свойствата и след това избери отметката run this program in compability mode for и си го оставяш така на Service pack 3 след това стартирай , ако както си казал проблем има нататък пробвай с по изчистена версия на игрита това се случва с различни модове , пробвай да я пачнеш в 21 - 23 даже може и в по горните протоколи като 48 , но не е чак толкова желателно , по - добре в21 или в23. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Sa3ana3a 940 Докладвай публикувано 19 декември 2013 В Steam има промоция на CS-а в момента, разграбвайте. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
simtech 8450 Докладвай публикувано 31 януари 2015 Имам проблем с CS 1.6. При опит за влизане в сървър или пускане на игра с CPU играчи ме изхвърля с грешка fatal error - file read failure. Преинсталирах играта - същото. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове