Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Препоръчан отговор


Здравейте :) 
Купих си рутер - http://www.youtube.com/watch?v=NhxVSskrIlk0.. следвам инструкциите за инсталиране , обаче , като стигна до едно място ми изкарва ето това - Публикувано изображение

 
Как мога да поправя тази грешка , моля някой да ми помогне , защото не мога да си настроя рутера.. :( 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дадохте ли на Ок или пак ви изписва грешка?! Няма решение на проблема иначе самият скрипт трябва да се види от програмист по Джава що явно са сгрешени процедурите на изпълнение. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Давам Ок и ми изкачат още такива , докато не ми излезе една бяла страница на която не се вижда почти нищо.. и така не мога да настрая рутера. Трябва да разреша проблема с този скрипт , иначе не знам.. влизам и от телефона от WIFI и пак ми бъгва и не показва цялата страница на настройките..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте това е  адреса от където да си истеглите софтуера за настройка на рутера избирате операционна система с която сте и трябва да се получи http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=rt-n10&os=8

а Тук видео как се вижда при мен http://dox.bg/files/dw?a=50d28e43e2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Ето вижте как ми се вижда пак , като вляза в настройките.. :(


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето вижте как ми се вижда пак , като вляза в настройките.. :(

Това през уеб интерфейса?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това е през уеб браузъра.. а с инсталационния диск , като стартирам за нагласяне на настройките ми изписва , грешка в скрипта.. не знам си какво. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това е през уеб браузъра.. а с инсталационния диск , като стартирам за нагласяне на настройките ми изписва , грешка в скрипта.. не знам си какво. 

Сменете броузера, това вероятно е IЕ, пробвайте с Мозила или Хром

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сменете броузера, това вероятно е IЕ, пробвайте с Мозила или Хром

Пробвах и от Мозила и от Хром , пак същата работа. Не знам вече проблема в рутера ли е или в компа..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвах и от Мозила и от Хром , пак същата работа. Не знам вече проблема в рутера ли е или в компа..

Пробвайте с ресет на маршрутизатора. Ако е отново същото го връщате с рекламация

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като гледам това е Setup Wizard, което означава че инсталирате софтуера за маршрутизатора, така ли ? Изпълнете го като нормално приложение, а не с браузер.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не става пичове.. явно ще викна някой от интернет доставчиците и той да се опита един път и ако той не може , значи проблемът е в рутера. Благодаря ви все пак.. , ако все пак на някой му се е случвало и знае как да ми помогне ще съм му много благодарен :) 

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Има още едно нещо от мен вероятно диска се изпълнява от програма или html документ през autorun.inf на диска дайте десен бутон на устройство (диска) и изберете Open там ще ви изведе цялото съдържание на диска и по папките трябва да видите кой драйвер за какво е.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Има още едно нещо от мен вероятно диска се изпълнява от програма или html документ през autorun.inf на диска дайте десен бутон на устройство (диска) и изберете Open там ще ви изведе цялото съдържание на диска и по папките трябва да видите кой драйвер за какво е.

Ще опитам и този начин , благодаря :) Явно , заради htlm не ми показва цялата страница..заради грешка в скрипта. Ще опитам да заредя еxe по друг начин , може да стане наистина. Обаче вкарвам и изкарвам кабели настройки..и ме мързи вече малко. :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ще опитам и този начин , благодаря :) Явно , заради htlm не ми показва цялата страница..заради грешка в скрипта. Ще опитам да заредя еxe по друг начин , може да стане наистина. Обаче вкарвам и изкарвам кабели настройки..и ме мързи вече малко. :D

Оставете на мира този файл, пробвайте да видите уеб интерфейса!!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Оставете на мира този файл, пробвайте да видите уеб интерфейса!!!

Ако може да ми кажете някакъв път , къде да влизам , къде да цъкам , че не съм много наясно с компютрите..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако може да ми кажете някакъв път , къде да влизам , къде да цъкам , че не съм много наясно с компютрите..

Start->run->cmd

и след това натискате ENter

в прозореца пишете:

ipconfig /all

търсите това:Default Gateway

и пишете адреса след това в броузера

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

https://www.youtube.com/watch?v=W8gHTu57d9Q - Ето вижте какво се получава , като се опитвам да вляза..

Рисетвате го и опитвате отново, ако пак не става го рекламирате

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Забрави за тоя диск и setup wizard. Аз до колкото видях от края на видеото, което си постнал, през web интерфейса няма подобен проблем, така че напиши в адрес-бара на браузъра 192.168.1.1 и така си настр. рутера. Дай име на безжичната мрежата, сложи парола за защита. Съобрази се с това как получаваш ип адреса си, имам предвид дали е динамично, статично PPPoE и т.н. запази настройките - общо взето е това. С едно допълнение, ако доставчика ти филтрира по МАК ще трябва да клонираш адреса в рутера в случай, че до сега кабелът ти е бил директно включен в компа.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Забрави за тоя диск и setup wizard. Аз до колкото видях от края на видеото, което си постнал, през web интерфейса няма подобен проблем, така че напиши в адрес-бара на браузъра 192.168.1.1 и така си настр. рутера. Дай име на безжичната мрежата, сложи парола за защита. Съобрази се с това как получаваш ип адреса си, имам предвид дали е динамично, статично PPPoE и т.н. запази настройките - общо взето е това. С едно допълнение, ако доставчика ти филтрира по МАК ще трябва да клонираш адреса в рутера в случай, че до сега кабелът ти е бил директно включен в компа.

http://store.picbg.net/pubpic/8D/72/c80fdc6c1ea38d72.png - виж през уеб браузъра как се вижда.. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Подобни теми

    • от Лина Георгиева
      Здравейте!  ^_^
      Преди няколко месеца се нанесох в София. С преносим 4G модем от Vivacom на ограничен брой GB-ти на бърза скорост съм, които обаче много бързо ми свършват (в рамките на 2 седмици). Затова търся компромисен вариант с домашен интернет, който да делим с моята съквартирантка. 
      Ще е чудесно, ако е:
      1. С приблизително еднаква скорост на Upload и Download около 100mbitps
      2. Цена около 15-20 (25лв. макс)
      3. Без договор 
      4. По възможност, с включен рутер (безплатно, под наем или с еднократно заплащане)
      Много бях харесала офертата на Булсатком, но се оказа, че нямали покритие в Студентски град. Чувам и противоречиви мнения за Оптиком. Металан вече за съжаление няма (собственост е на Мтел?). А Близу сякаш не е оферта. С мобилни оператори не ми се обвързва повече сякаш. 
      Вие от кои доставчици сте доволни? Моля, препоръчайте ми! 
    • от Bokeem
      Здравейте, значи моят проблем като цяло не ми пречи на работата , но със сигурност е налице такъв. Та става въпрос за индикатора интернет статус (земното кълбо), който е на самия рутер . Постоянно мига в оранжев цвят
      в PDFа е описано като 'amber blinking' , състоянието е - Router is attempting to connect to the internet ), а трябва да свети като останалите - синя икона без мигания. Като резултат в менюто на рутера дава (No Connection),но интернет си има и си работи безупречно.
      Четох по форуми...като цяло коментара е че няма проблем, но по този начин в log файла на за SYSTEM LOG дава само едно и също въпреки нормалното сърфиране -  а именно :
      Internet verification fail => Fri Mar 16 01:00:32 2018
      Internet verification fail => Fri Mar 16 01:00:58 2018
      internet verification fail => Fri Mar 16 01:01:22 2018
      Internet verification fail => Fri Mar 16 01:01:48 2018
      Internet verification fail => Fri Mar 16 01:02:11 2018
      Internet verification fail => Fri Mar 16 01:02:37 2018
      Internet verification fail => Fri Mar 16 01:03:02 2018
      Internet verification fail => Fri Mar 16 01:03:28 2018
      Internet verification fail => Fri Mar 16 01:03:54 2018
      Де факто рутера и "модема" в който е интернет кабела не се сработват нещо като хората. Ситуацията продължава близо месец, иконата така си мига в оранжево нонстоп 24/7... На известен интервал от време за кратко става синя, но е за 2-3 секунди и пак продължава оранжево мигане... Пробвал съм рестарти, ресет, вадене на кабели - няма ефект. Веднъж звънях на доставчика, но както и очаквах - като казах че нета си работи и оня ми вика "Проблема не е от нас... Няма какво да ресетна от тук, или да променям..."                   С последния фърмуер съм - 5.000
      някакви идеи ????
       
    • от iconi95
      Здравейте!
      До този момент ползвам услугите на варненският интернет доставчик TCV, ако това има значение, но напоследък имам едни spike-ове, които не се забелязват по време на браузинг, а по-скоро по време на геймнинга. Тези падения се оправят временно при рестарт на рутера, а от скоро вече и от това не се оправя. Направих и ъпдейт на фърмуера на рутера, белким нещо се промени - нищо. Хммм.., а защо не свържа направо ЛАН кабела към компютъра, лишавайки се от функциите на рутера? Устройва ме, така и направих. Свързах кабела,  (забравих да вметна, че до сега съм използвал интернетът безжично) влязох в IPv4 настройките, за да въведа предоставените ми от доставчика данни, а именно IP адрес, net mask, gateway и DNS и .. нищо - изписва ми неидентифицирана мрежа. Моля, помагайте!
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.