-
Подобни теми
-
от Safet Luman
Здравейте искам да ви питам защо ме показва онлайн при положение че не съм влизал в приложението?
-
от Ndishev
Здравейте. Закупих си безжична клавиатура и мишка Logitech EX110 опитвам се да ги свържа към Android top box. Ресийвара е с 2 кабела usb и ps2. Ps2 е с првход към usb така, че са включени и двата.
При стаетиране намира клавиатурата която работи безупречно, но каквото и да пробвах мишката просто не тръгва. Не иска да се канектне или е канектната но не върви.
Някой има ли си на идея как да подкарам тази мишка?
-
от Rikemaru
Здравейте,
Бих искал да Ви попитам понеже срещам затрудения в оразмеряването на една снимка. Имам снимка която е Weight 16535 и Height 4606. Искам да я направя да е H:280cm x 140cm обаче след, като я оразмеря просто излиза адски разпъната и изглежда доста зле. Та въпроса ми е как да го направя за да изглежда добре(не толкова видимо размазана и разпъната)
Благодаря!
-
от ivanovr
здравейте , моля помогнете имам един проблем с аудуто 1.8и 125 коня .
докато карам и като мина 50 почва да вие нещо да стържи смених каре вътрешно и външно но никакъв резултат гумите сащо джанти , амортисиори , лагери не не не ....
отидох в сервиз и казаха че за смяна е скоросната кутия но се самнявам в това защото скоростите влизат добре при завой на ляво шумът идва от дясно колело и се осеща трептене на волана в краката ми и е непоносимо някой да е имал тоя проблем ? и как го е премахнал ще съм му много благодарен !!
------ ШУМЪТ Е КАТО ---- ОУМ ОУМ ОМ ОМ ОМ
СЕ ЕДНО ЧЕ ПРЕСКАЧАТ ЗАБИ ИЛИ КАТО ЛАГЕР - НО СЪМ ГИ СМЕНИЛ!
-
от Koobenot
Имам технически проблем с TV STAR T910 USB PVR, когато постая USB Flash в устройството, флашката загрява и в рамките на няколко седмици спири да работи. Изваждайки я цялата пари. Опитах се да свържа флашката към устройството посредством USB 2.0 A Male - A Female кабел (като този), с цел да не загрява, но през кабела не я разпознава. Идеи как мога да отстраня проблема? Възможно ли е да не се подават 5V на конектора за Flash памет, защото свързвайки същата флашка посредством кабела към PC, си работи нормално?
-
-
Разглеждащи в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Дарение