Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Нищонезнайко

The instruction 0x7e919af2 referenced memory at 0x00000010....

Препоръчан отговор


Здравейте, на всичкикакто се вижда от името не съм специалист,че рекох да попитам понеже откакто останах без работа,  прекарвам повече време пред PC и съм набъркал доста, няма пари за сервиз и от приятели каквото научих не се получава. Изобщо лошо!

Microsoft Windows XP, Profesional, Version2002. Service Pack 3

PC - Intel®, Pentium® 4CPU 1.60GHz, 256 MB of RAM.

Първо падна скоростта драстично, после при един клик - се отварят два прозореца на Google, след седмица при отваряне на два сайта - CPU Usage:100% и толкова, restart и всичко отначало.

Замених AVAST с AVG2014, сканиране-нищо, пробвах с MahlwareAntivirus - нищо, последно се появи и този проблем с "svchost.exe" - 0x7e919af2 referenced memory at 0x00000010.

Използвам IE - 8.

Ще бъда благодарен на всеки , който се отнесе сериозно!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На първо четене има сериозен недостиг на оперативна памет и грешка в използуваната за swap дял област от твърдият диск.

Ако имате Daemon Tools. Деинсталирайте инструмента. Проверете си твърдият диск за грешки. Пуснете след това и Memtest за всеки случай. Поставете резултатите в следващ коментар. Ако всичко е в нормалните стойности, и виртуалният диск Ви е нужен, инсталирайте  удобна за Вас позната версия, но ограничете броя виртуални устройства.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Изтеглете програмата Anvir Task Manager Free оттук - http://www.anvir.com/download.htm

Може и портабъл версията.Постнете снимка от процесите.

Разархивирайте и стартирайте този инструмент -
След завършване на сканирането кликнете на View report details,след което на View full report.Ще се генерира лог файл,който го прикачете в следващият си коментар.Лога по принцип се намира в C:ProgramDataWRData.

256 MB RAM в днешно време е крайно недостатъчно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Защо автора не направи един Clean Boot?

 

http://support.microsoft.com/kb/310353/bg Четеш  малко по-надолу където пише "Метод 2: Ръчно стартиране на XP чрез "чисто" зареждане (само за напреднали потребители)"

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.