Plamen Stoqnov 0 публикувано 13 декември 2013 Имам проблем с моя HTC Desire X, а той е следният:Вкарвам си кабела към компютър, после към HTC-то телефона започва да се зарежда, но не ми отваря изобщо паметта на телефона или на СД картата, даже не го отразява на компютъра като включено устройства..... Моля ако някой може да ми даде инфо по въпроса или да ми каже как да го оправя. Ще съм много благодарен ! Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
capnemo 44818 публикувано 13 декември 2013 Имам проблем с моя HTC Desire X, а той е следният:Вкарвам си кабела към компютър, после към HTC-то телефона започва да се зарежда, но не ми отваря изобщо паметта на телефона или на СД картата, даже не го отразява на компютъра като включено устройства..... Моля ако някой може да ми даде инфо по въпроса или да ми каже как да го оправя. Ще съм много благодарен ! Трябва да ви се появи екран какво действие да направите при вкарания кабел: зареждане, USB, зареждане и USB, синхронизация 1 Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Plamen Stoqnov 0 публикувано 13 декември 2013 Да знам, но не се появява такъв....... Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
techmaniac 11369 публикувано 13 декември 2013 Имам проблем с моя HTC Desire X, а той е следният:Вкарвам си кабела към компютър, после към HTC-то телефона започва да се зарежда, но не ми отваря изобщо паметта на телефона или на СД картата, даже не го отразява на компютъра като включено устройства..... Моля ако някой може да ми даде инфо по въпроса или да ми каже как да го оправя. Ще съм много благодарен ! Когато включите телефона към USB порта, просто изберете опцията за синхронизация на устройството. Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Plamen Stoqnov 0 публикувано 13 декември 2013 И това не излиза Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
ComerciaL 533 публикувано 13 декември 2013 И това не излиза А драйвер за телефона инсталиран ли е? Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Plamen Stoqnov 0 публикувано 13 декември 2013 Да! Нещо от настройките на телефона е ... Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
IMNSHO 269 публикувано 13 декември 2013 виж от меню-сетингс-конект то РС -дефаулт конекшън тайп -USB thetheringи долното поле е чекнатомакар че аз свикнах да си прехвърлям файлове през дропбокс и кабела не го ползвам Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Plamen Stoqnov 0 публикувано 13 декември 2013 Това connect to PC го нямам като меню в телефона Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
IMNSHO 269 публикувано 13 декември 2013 е какво има във сетингс?Много интересно.. Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
capnemo 44818 публикувано 13 декември 2013 Това connect to PC го нямам като меню в телефона Как да няма, да не би телефона да е реплика? Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Plamen Stoqnov 0 публикувано 13 декември 2013 (редактирано) Телефона определено не е реплика Самолетен режимWi - FiBluetoothМобилна Връзка за данниПерсонализиранеАкаунти и синхронизацияМестоположениеСигурностДостъпностРезервни копия и повторно зарежданеДисплей и бутониЗвукПовикванеПаметПриложенияЗахранванеЕзик и клавиатураДата и часОпции на разработчикаЗаТова е всяко едно меню в Настройките поотделно Редактирано 13 декември 2013 от Plamen Stoqnov (преглед на промените) Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
IMNSHO 269 публикувано 13 декември 2013 (редактирано) Choose a connection type -disk drive http://www.htc.com/www/support/howto.aspx?p_id=500&id=222643&p_name=htc-desire-x тука има и картинкиhttp://deviceguides.vodafone.ie/web/htc-desire-x/explore/music/transfer-audio-files-from-computer-to-phone/ Редактирано 13 декември 2013 от IN-VISIBLE (преглед на промените) Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Plamen Stoqnov 0 публикувано 13 декември 2013 Не ми се появява като пъхна ЮСБ кабела....менюто use a connection type Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
IMNSHO 269 публикувано 13 декември 2013 от втория линк посочвай със курсора оцветените думи във текста за да се сменят картинкитенадписите на менюто може да са на български -но иконата трябва да е същатачак след като настроиш телефона ще свържеш кабела ако няма драйвер при мене седмицата сама ги търси Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Ventsislav Penov 1 публикувано 23 юни 2014 И аз имам същият проблем. На мен също не ми се появява това "Connect to PC". Ако си открил решение на проблема, моля пиши ми. 1 Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Wildzet 130 публикувано 23 юни 2014 И аз имам същият проблем. На мен също не ми се появява това "Connect to PC". Ако си открил решение на проблема, моля пиши ми.Трябва ти нов телефон :D Цитирай Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове