Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте! Ползвам лаптоп Toshiba Satellite C650-178 windows 7 64 bit и понякога, когато отворя видео клип в youtube или където и да е, компютъра просто замръзва и не мога да направя нищо освен да го изключа и пак да го включа. Имам flash player , shockwave player, но въпреки това пак - пускам някой клип звука се прецаква сякаш пускам надраскан диск (което ме кара да си мисля, че имам проблем с HDD, но е нов и се надявам да не е от него) и след това замръзва всичко. Дано някой може да ми помогне.  :rolleyes:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Свали си програмяата HD Tunes и виж в какво състояние ти е хард диска. Това, че е нов не значи, че не може да има дефекти.

Също така проблема може да е от проблемни драйвери или Flashplayer. С всеки ли браузър се получава този проблем?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравей,писал си в раздела за операционните системи, значи мислиш, че проблема е софтуерен???Възможно е, определено. Кога е инсталирана системата, какво е накачено, кога за последно е проверявана за вируси?Вирусите, сами по себе си може да са проблем. Ако ползвате нелегална антивирусна, то значи нямате антивирусна, защото тя няма да работи. А ко имате две или повече антивирусни, то те си пречат и забиват компютъра.Най-категоричният (но не най-лесният) начин за проверка, е цялата система да се извади от картинката. Ако имате флашка, поне 4 GB, то може да се пробва със "Жива система" като Ubuntu или Mint или дори българска като УСУ.По този начин, стартирайки система от флашката се елиминира целият Windows, премахват се драйвъри, премахват се вируси, всичко софтуерно, като възможен причинител на проблема. По никакъв начин не се променя нищо на компютъра или се губи каквото и да е. Просто като махнеш флашката и другата, тестова, операционна система я няма :)Само наблюдаваш компютъра как се държи, дали може да гледаш нормално клипчета.Пробвай и кажи, това ще ни насочи към Софтуерен или Хардуерен проблем.Аз лично клоня към Софтуерен :)

Редактирано от quickJO (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз също мисля, че е Софтуерен проблем. Преинсталирах си компютъра преди 5-6 дни. Нямам 2 антивирусни. Ползвам само Google Chrome.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз също мисля, че е Софтуерен проблем. Преинсталирах си компютъра преди 5-6 дни. Нямам 2 антивирусни. Ползвам само Google Chrome.

Посочил съм ти начин как да елиминираш изцяло всичко свързано с Windwos-a като самият той, програмите, драйвърите или вирусите. И на 3-те посочени алтернативи има линкове с подробни описания (едно даже на БГ) как се прави въпросната флашка.Дай да пробваме да потвърдим или изключим софтуера, като възможен проблем...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

при инсталацията на win7 x 64 се иска инсталиране на всеки драивер win7  ви зарежда само стандартните драирери - за всяка система (32 или 64 битова )препоръчвам ви да намерите точния драивер на аудиото и да видите дали драивера за чипсета ви е актуален

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

    • от Klin411
      Здравейте имам рутер TP-LINK Archer C2 AC900. Тази сутрин ми светна лампичката за интернета в оранжево и няма интернет... какво означава като светне в оранжево?

    • от Valentin Monov
      Здравейте , купих си нов фотоапарат nikon colop и ми прави проблеми. Като направя снимка на някакъв обект, ръбовете на обекта са назъбени когато се гледа отдалечено снимката във Photoshop. Някой може ли да ми помогне. Благодаря предварително!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.